Spar 25% på alt* med ClubSalling

Fik du ikke alt du skulle have under Black Friday? Få en sidste chance med ClubSalling mandag eller tirsdag og spar 25% på alt*.

Sådan gør du:

1.Log ind eller opret en profil på salling.dk eller i ClubSalling-app
2.Book din ønskede MyDay i kalenderen
3.Du er nu klar til at shoppe med rabat på din valgte dag. På salling.dk fratrækkes rabatten i kurven når du er logget ind.

Er du ikke medlem af ClubSalling? Download appen eller opret dig på salling.dk øverst på siden.

Hent i App Store
Hent på Google Play

Læs mere om ClubSalling her.
*Se få undtagelser i bunden af siden.

Lad os forkæle dig til byens bedste Black Friday

Vi pakker dine gaver smukt ind

Vil du have dine køb pakket smukt ind? Vi står klar til at klare gaveindpakningen for dig i 80-100% genbrugt papir og pap.

Gratis garderobe

Aflever dit overtøj i vores garderobe i kundeservice eller lad os passe på dine indkøb, så har du hænderne helt fri til shopping – og det koster ikke noget. Når du er færdig kan du hente det igen i kundeservice eller i varemodtagelsen.

__________

Undtagelser

*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer, Fast lav pris, gavekort, fødevarer og restauranter, samt Han Kjøbenhavn, Heartmade, PBO, ELSK, LAKOR, John Smedley, Matinique, Notabene, Glerups, Maanesten, RC Alfabetserien, Reworked aben fra Kay Bojesen og Simone Pérèle. MyDays gælder ikke Salling Super og 'Ekstra vilde tilbud'.

Bemærk at lingeri, strømper, bælter, tørklæder og bøger kun fåes i Salling Aarhus og Aalborg.
Firmakort og personalekort kan ikke benyttes som betalingsmiddel og ClubSalling-rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.