Quilts of Denmark

39 produkter

39 produkter

Gå til side
ud af 1
Produkter pr. side:

Dyner og puder i høj kvalitet

Quilts of Denmark er blandt de mærker, der står skarpest i hukommelsen, når man tænker på dyner og puder i topkvalitet. Langt de fleste dyner og hovedpuder er fremstillet, og produceret i Danmark på fabrikken i Vamdrup i det sydlige Jylland. Quilts of Denmark har til formål at skabe dyner og puder i højeste kvalitet, men først og fremmest er det at fremstille produkter, der giver bedste mulige vilkår for at få en god nattesøvn. 

Ø-serien

Det nyeste skud på stammen, er Quilts of Denmarks Ø-serie, der tager sin inspiration fra alle de skønne småøer, der findes rundt omkring i Danmark. I serien finder du alt fra dyner og puder i behagelige moskus dun fra Askø-, Femø- og Fejø-serien, til hvide gåsedun fra Skarø-serien. Ligeså er alle dyner og hovedpuder fra Ø-serien fremstillet, designet og produceret i Danmark.

Quilts of Denmark på Salling.dk

På Salling.dk finder du et bredt udvalg af alle de lækre dyner og hovedpuder i forskellige størrelser fra Quilts of Denmark. Du kan få det lige efter din smag. Dynerne fås efter sæson, med forskellige mængder af fyld, hvor der er alt fra sval og lun, til varm og ekstra varm. Derudover findes hovedpuderne i tre forskellige højder - lav, mellem og høj. Shop alle dine favoritter på Salling.dk.