Udsalg: Spar 30-50% | Shop nu

Pantofola d'Oro

0 produkter

0 produkter

Der blev ikke fundet noget resultat

Tradition med blødt italiensk læder

Pantofola d'Oro kan spores tilbage til 1886 i Italien, men de begyndte først i 1950'erne at producere fodboldstøvler, som førte til deres store succes, idet de blev anerkendte og en succes blandt de professionelle fodboldstjerner i 60'erne og 70'erne. Det var ikke kun indenfor fodbold, at Pantofola d'Oro havde succes - de var også velkendte indenfor rugby, tennis, golf, basket og cykling. 

Det 21. århundred bød på en økonomisk situation, der betød, at håndværk som Pantofola d'Oro gik under. Kim Williams og Massimo Ubaldi besluttede dog at mærket skulle leve igen og opretholde alle principper, der gjorde designet berømt i første omgang nemlig det italienske håndværk. Derfor udviklede Kim og Massimo to fritidssko med udgangspunkt i designet fra fodboldstøvlerne i 1950'erne blot med et moderne touch. Interessen for skoene var forbløffende og blot to måneder efter, blev skoene lanceret i Paris og kort efter kunne de findes i de bedste butikker rundt om i verden. 
Dette blev starten på Pantofola d'Oros nye kapitel, der byder på traditionelle sko og støvler med et let og fleksibelt design produceret i det blødeste læder.