Nænsom

Der vises 3 af 3
Filter
Nænsom
Loke Pude
1.099 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Online tilbud
Nænsom
Hjalmar 3-Kammers Hovedpude
1.099 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
200x220 cm
Nænsom
Vilja Varm Dobbeltdyne
4.699 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Vi fandt desværre ingen produkter til dig

Om Nænsom

Nænsom er en serie af puder og dyner med fokus på at producere allergi- og miljøvenlige produkter. Alle produkter er udviklet, testet og produceret efter højeste kvalitetstandarder - deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark, Svanemærkede og har 100% økologisk bomuldsvår.

Nænsom går ikke på kompromis

Nænsom ønsker ikke at gå på kompromis - og det skal du heller ikke. Derfor er fokus altid at sikre den høje kvalitet på produkter.

100% økologisk
Nænsom anvender kun 100% økologisk bomuld - blødt tætvævet bomuldsvår. Både dyne- og pudevår blødt og skånsomt for huden, og indeholder de reneste dun.

Allergi, nej tak!
Nænsom er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark, som i praktisk betyder at produkterne ikke indeholder noget, der er kendt for at give kontaktallergi.

Bedst for naturen
Nænsom er samtidig også en serie der er Svanemærket. Dette er brugerens garanti for at dyner og puderne er i den mindst miljøbelastende kategori.

Nænsom på Salling.dk

På Salling.dk finder du alle Nænsoms dyner og puder; saga, liv, vilja, loke, magnus og hjalmar. Her på siden finder du guides til at vælge den rigtige dyne eller pude, samt gode råd til et sundt sovemiljø.