Log ind
Kurv

0 produkter

0 produkter

Der blev ikke fundet noget resultat

Om H2O Sportswear

H2O Sportswear er et dansk brand, som blev startet i 1982 af Jens Knud Lind, hvis formål var at udvikle funktionelt og holdbart sportstøj i god bomulds-kvalitet med et skandinavisk design. H20 brandet blev hurtigt kendt for farverige kollektioner med de kendetegnende striber og en god kvalitet, hvilket stadig er en del af H2O's DNA den dag i dag. 

Blå, grøn og rød

H2O's klassiske design tager afsæt i farverne fra det karakteristiske H2O logo, der indeholder grøn, blå og rød. Sort er ikke en del af brandets farvepalette, og alle H20's kollektioner har derfor et farverigt og muntert udtryk.

Tøj til verdens største sport - hverdagen

H2O arbejder med en filosofi om at udvikle tøj til verdens største sport - hverdagen. Det er tøj, som lever op til en række strenge kvalitetskrav. Alle produkter fra H2O skal kunne bestå skrappe tests, både når det gælder tekstil, komfort, pasfrom og syninger. Den høje kvalitet gør, at tøjet holder i længden - og er som skabt til hverdagen. 

 

Køb H2O på salling.dk

På salling.dk finder du et spændende udvalg af t-shirts, trøjer, bæltetasker, strømper og selvfølgelig de klassiske H2O badesandaler. Se hele udvalget ovenfor.