Log ind
Kurv

Gense

24 produkter

24 produkter

Om Gense

I 1856 blev Gense grundlagt af Gustav Eriksson. Efter at have produceret kakkelovnslåger, kaffebrændere og senere påbegyndt arbejdet med sølv, begyndte Gense i 30´erne fremstillingen af bestik i rustfrit stål. Det rustfrie stålbestik var nyt for sin tid, og salget gik udover alle forventninger. Med tiden indgik man samarbejder med forskellige designere, og i tæt tilknytning til hinanden kom flere af de designs, som også kendes på markedet i dag.

Gense har altid arbejdet ud fra faste principper, og er ikke gået på kompromis med hverken funktionalitet, design eller kvalitet. Rustfrit stålbestik skal være en visuel nydelse og forblive smukt i mange år.

I 1982 blev Gense udnævnt til Kongelig Hofleverandør til det svenske kongehus, og i 2009 designede den svenske prins Carl Philip Bernadotte et sølvbestik for Gense, der fik navnet CPB 2091.

 

Stålbestik

Bestik er et af hverdagens uundværlige redskaber. Bestik skal være både smukt at se på, og behageligt at spise med. Gense har i mere end 150 år fremstillet bestik ud fra skandinaviske designtraditioner og i en kvalitet af det fineste stål og sølv. Genses bestikserier udvikles i tæt samarbejde med kendte designere, og de forskellige designlinjer spænder vidt fra det klassiske, over det romantiske og klassisk modernistiske til det ultramoderne bestik. Fælles for alle serierne er, at de er tidløse og af høj kvalitet.

Alt rustfrit stålbestik fra Gense tåler opvaskemaskine og kan dermed bruges i hverdagen. Hvis du vil holde dit bestik smukt som nyt i flere år, anbefales det at vedligeholde bestikket med Gense stålpuds.

 

Grillbestik

I et køkken hører grillbestikket hjemme i øverste skuffe.

Genses grillbestik kendetegnes ved et kraftigt håndtag. Knivene er udstyret med et elegant skarpt skær, som ikke flosser de madvarer, de skærer igennem. Gaflerne er derimod designet med ekstra lange tænder, så de let kan håndtere kraftige madvarer.

Men lås dig ikke fast på ordet grill - grillbestikket er universelt og uundværligt – så du kan roligt lægge det på bordet uanset, om menuen står på lækker pizza, grydestegt kylling eller den store røde bøf.