Eva Trio

135 produkter

135 produkter

Gå til side
ud af 2
Næste
Produkter pr. side:

Om Eva Trio

Eva Trio blev udviklet tilbage i 70'erne af Erik Mangor, der var daværende ejer af Eva Solo. Det er lavet i samarbejde med Ole Palsby, som designede produkterne i Eva Trios sortiment. Navnet har to betydninger, da Eva Trio oprindelig bestod af tre forskellige serier. Mottoet var ét design, men tre metaller: Aluminium, kobber og støbejern (aluminium blev sidenhen erstattet af det mere holdbare rustfri stål). Så navnet ‘trio’ kombinerede to karakteristika i et navn.

Da Eva Trio første gang kom på markedet, var det noget af en revolution. Et låg kunne eksempelvis bruges til adskillige gryder, da man i stedet for at variere grydestørrelse på diameter varierede højden. Dette var en medvirkende faktor til, at det i dag estimers, at hver andet hjem i Danmark har Eva Trio i køkkenet.

Køb Eva Trio på salling.dk

På salling.dk finder du et stort udvalg af gryder og pander fra Eva Trios forskellige serier. Samler du på Legio Nova stellet finder du også et bredt udvalg af tallerkener, skåle, kopper og kander - så du kan dække det helt perfekte bord.