Log ind
Kurv

Bredemeijer

23 produkter

Om Bredemeijer

Bredemeijers historie går helt tilbage til 1914, hvor Hr. G. Bredemeijer grundlagde en fabrik til husholdningsartikler. I de tidlige år var der fokus på produktion af kulkasser, lysestager og metal blomsterkrukker. Men der kom hurtig stor interesse og efterspørgsel på Bredemeijers produkter, og sortimentet blev derfor udvidet med andre artikler, heriblandt tobakskasser, kaffekander og kedler. Som et yderligere svar på markedets efterspørgsel skiftede Bredemeijer fokus til te-tilbehør, hvilket viste sig at være et godt valg. 

 

Revolutionerende tekande

Ideen til at skabe en revolutionerende type tepotte opstod i 1950'erne. Denne tepotte skulle holde teen varm og velsmagende i længere tid. Konceptet med den dobbeltvæggede tepotte resulterede i udviklingen af en kompliceret proces bestående af ikke mindre end 140 trin. Siden da er mange nye typer tepotter tilføjet til kollektionen. 

 

Nutidens tekander

I dag består Bredemeijer-kollektionen af næsten 100 forskellige tekander, hvor der er noget for enhver smag. Udover tekander har Bredemeijer også et stort udvalg af tilbehør og espressokander. På Salling.dk finder du de populære Bredemeijer tekander Jing og Xilin.