Pynt & Interiør

374 produkter

374 produkter

Gå til side
ud af 4
Næste
Produkter pr. side:

Kreativ indretning af hjemmet

Pynt og nips er ofte noget af det, der bringer personlighed ind i hjemmet. På Salling.dk finder du et stort udvalg af forskellige figurer, pynt og interiør til boligen.

En nærmest uundgåelig klassiker er Kay Bojesen aben, som i mange generationer har prydet danske hjem. Vælg også blandt andre velkendte figurer såsom Sangfugl-serien, elefant, hest og zebra. Til fødselsdage er der også en flotte Kay Bojesen fanebærer, som er perfekt til et fødselsdagsbord. Derudover finder du også et bredt udvalg af andre skønne figurer fra brands såsom Spring Copenhagen og Hoptimist.

Opbevaring og design

Hylder og andre opbevaringsløsninger behøver bestemt ikke at være kedelige. Shop forskellige hylder, magasinholdere, bakker og skåle i flot design. Se udvalget fra brands såsom AYTM, Skagerak og Fritz Hansen.

Julestemning i hjemmet

I vores kategorier for pynt og interiør, finder du året rundt også en masse skønt julepynt. Selvom udvalget selvfølgelig bugner omkring jul, vil der altid være skønne nisser og julepynt til at få startet på julestemningen. Måske du, eller en du kender, samler på Klarborg Nisser eller Maileg nisser. Find også forskellige julefigurer, ophæng og julekugler fra blandt andet Georg Jensen, Rosendahl, Kähler og Medusa Copenhagen.