Le Creuset Signature Støbejerns Dyb Stegepande er ideel til stegning og grilning af kød, fjerkræ og fisk - med perfekt karamellisering og bevaret saftighed. Le Creusets støbejernspander er kendt for deres alsidighed og høje kvalitet og fungerer lige godt på komfuret som i ovnen. De skaber en flot, brunet overflade og giver dig fuld kontrol over tilberedningen.
Signature Dyb Stegepande er designet med et praktisk hånd og hjælpehåndtag, der gør det nemt at løfte og håndtere panden - uanset om du flytter den fra komfur til ovn eller direkte til bordet. De to hældetude sikrer præcis og drypfri udhældning.
Panden er belagt med Le Creusets særlige matsorte emalje, som både er robust og nem at rengøre. Den tåler høje temperaturer og udvikler med tiden en naturlig patina, der forbedrer stegeresultatet - ideel til stegning, bruning og friture.
Velegnet til alle varmekilder - inklusiv induktion og ovn.
Takket være støbejernets varmebevarende egenskaber er panden også perfekt som serveringsfad, da maden holder sig varm længere. Fås i flere levende farver og leveres med livstidsgaranti.
Siden 1925 er hver eneste støbejernspande fra Le Creuset blevet individuelt støbt i sandforme og håndlavet i det oprindelige franske støberi - et stykke tradition og kompromisløst håndværk til dit køkken.
Le Creuset pleje, brug og vigtige vedligeholdelsestips
- Fjern al emballage og etiketter.
- Vask panden i varmt sæbevand og skyld og tør grundigt før brug.
- Brug lav til medium varme for de bedste resultater ved madlavning (inkl. Stegning).
- Vi anbefaler at bruge redskaber i silikone, træ eller varmebestandigt plastik.
- Vælg en kogeplade, det matcher pandens størrelse, for optimal tilberedning og reducering af risiko for skader på produktet.
- Den sandfarvede emalje bør ikke bruges til tørstegning.
- Brug gerne vegetabilske olie, rapsolie og solsikkeolie.
- Undgå at trække produktet hen over glasoverfalder – løft produktet for at undgå skader.
- Panden tåler ovn og grill op til 260 graders varme. Ved grill bør der være mindst 6,5 cm i afstand.
- Brug altid grydelapper eller anden varmebeskyttelse, når du håndtere varme produkter.
- Lad produktet køle helt af inden rengøring. Pludselige temperaturændringer kan give termisk chok og skade emaljen.
- Håndopvask anbefales for at bevare produktets kvalitet.
- Tåler både opvaskemaskine og opbevaring i fryser.