Le Creuset Signature Støbejerns Kasserolle er ideel til alt fra cremet grød og dampende supper til aromatisk safranris. Den er også oplagt til smeltning af chokolade, ost eller smør. Udover sine mange funktioner på komfuret, kan den bruges i ovnen som en lille gryde til bagning af både desserter og brød – eller som en elegant fonduegryde, der imponerer ved middagsbordet. Den er kompatibel med alle varmekilder, herunder induktion og ovn, og leveres med livstidsgaranti.
Le Creusets støbejernsgryder er støbt individuelt i sandforme og håndlavet på det oprindelige franske støberi, en tradition der har været videreført siden 1925. Et ægte stykke håndværk og historie til dit køkken.
Le Creuset pleje, brug og vigtige vedligeholdelsestips
- Fjern al emballage og etiketter.
- Vask kasserollen i varmt sæbevand og skyld og tør grundigt før brug.
- Brug lav til medium varme for de bedste resultater ved madlavning (inkl. Stegning).
- Vi anbefaler at bruge redskaber i silikone, træ eller varmebestandigt plastik.
- Vælg en kogeplade, det matcher kasserollens størrelse, for optimal tilberedning og reducering af risiko for skader på produktet.
- Den sandfarvede emalje bør ikke bruges til tørstegning.
- Brug gerne vegetabilske olie, rapsolie og solsikkeolie.
- Undgå at trække produktet hen over glasoverfalder – løft produktet for at undgå skader.
- Kasserollen tåler ovn og grill op til 260 graders varme. Ved grill bør der være mindst 6,5 cm i afstand.
- Brug altid grydelapper eller anden varmebeskyttelse, når du håndtere varme produkter.
- Lad produktet køle helt af inden rengøring. Pludselige temperaturændringer kan give termisk chok og skade emaljen.
- Håndopvask anbefales for at bevare produktets kvalitet.
- Tåler både opvaskemaskine og opbevaring i fryser.