Med enkle og letforståelige instruktioner samt supermarkedsvenlige alternativer til traditionelle kinesiske ingredienser gør Chinese Made Easy det nemt at lave velsmagende kinesiske retter derhjemme. Bogen er fyldt med opskrifter på alt fra småretter og forretter til braiserede retter og gryderetter – inklusive retter med oksekød, svinekød, kylling, rejer og vegetariske muligheder. Kort sagt, den indeholder alle de kinesiske opskrifter, du nogensinde får brug for.
Kwoklyn starter med at introducere de grundlæggende teknikker inden for kinesisk madlavning, såsom at gøre kød mørt og mestre wok-tilberedning. Herefter lærer du at lave alt fra wontons og dim sum til klassikere som nem Char Siu-svinekød og aromatisk braiseret oksegryde. For vegetarer byder bogen på opskrifter som sprød, klistret tofu, salt- og peber-auberginefritter og søde soja-forårsløgnudler – der er noget for enhver smag.
Med Chinese Made Easy kan du nemt genskabe dine yndlingsretter derhjemme.