Opskrifter der passer til både hverdag og fest
Pizza med stenbiderrogn og gedeost
Der er stadig stenbiderrogn i Salling Super, prøv det på en lækker pizza.
Pighvar med smørdampede asparges og gremolata
Pighvar er en yderst delikat fisk. Vi ovnsteger en hel pighvar med citron, persille og hvidløg og serverer med smørdampede asparges samt den italienske krydderurteblanding – gremolata.
Spændende grillspyd med svinemørbrad
Prøv noget anderledes på grillen, og lav disse farverige lækre grillspyd med svinemørbrad
Hvide asparges med sennepsdressing og bacon
En ægte forårsret med sæsonens hvide asparges, sød sennepsdressing, bacon crumble og sprøde kapersbær. Servér den som forret, let frokost eller del af en større social dining menu.
Påskelam med forårssalat og nye kartofler
Prøv en skøn lammeculotte, der er dobbelt marineret – først med skønne krydderurter og derefter i sød sennep
Lammeculotte med ricotta, nye ærter og mynte
En fantastisk sommerret med lammeculotte, nye danske ærter, ricottacreme og sprød salat af fennikel og ruccola toppet med revet parmesan.
Marinerede sild med Salling Supers rygeostecreme
Sild hører sig til de fleste højtider i Danmark og skal selvfølgelig også på bordet til påske
Spaghetti med luksuskødsovs
Vi fylder kødsovsen med et væld af gode ingredienser, som med sikkerhed vil få dig til at glemme alt om den kedelige søndagskødsovs.
Lammechops med dukkah, quinoasalat og bagt græskar
Salling guider til en lækker ret med et anderledes tilbehør.
Carpaccio af okseinderlår med trøffelolie
Carpaccio er en simpel ret, der oser af luksus og er den perfekte forret til påskefrokosten eller sammen med lækre oste og pølser fra delikatessen i Salling Super.