Spicy nudelsuppe med tofu

Spicy nudelsuppe med tofu

Forkæl dig selv og familien med denne spicy nudelsuppe, som booster dit immunforsvar med masser af ingefær og hvidløg.

I Salling Super har vi et stort udvalg af kvalitetsprodukter fra Clearspring, som har alt hvad du skal bruge til det asiatiske køkken. Prøv fx den silkebløde tofu, som vi har sprødstegt på panden med lidt sesamfrø og toppet vores suppe med.

Til 4 personer

Ingredienser
5 cm. ingefær
2 solo hvidløg
1 chili rawit
2 spsk. rød karry
3 liter vand
1 glas Jürgen Langbein grøntsagsfond
1 dåse kokosmælk
1 bundt hakket forårsløg
5 gulerødder i 3 cm. stænger
3 spsk. fiskesauce
3 spsk. soya
1 pakke Soba-nudler fra Clearspring


1 pakke tofu fra Clearspring
1 håndfuld hvide sesamfrø
Koriander

Fremgangsmåde
I en stor tykbundet gryde varmes en smule smagsneutral olie op. Tilsæt finthakket ingefær, hvidløg og chili og lad det stå i 2-3 minutter mens du rører. Tilsæt nu den røde karry og lad det simre med, så smagen får lov at udvikle sig. Hæld derefter grøntsagsfond og kogende vand i og tilsæt kokosmælken. Smag til med soya og fiskesauce.

Lad det gerne stå at simre i så lang tid du har tålmodighed til. Det vil blot få smagene til at blive endnu kraftigere. Synes du, at suppen bliver for stærk, kan du altid tilføje ekstra kokosmælk.

Imens suppen hygger sig, koger du Soba nudlerne som anvist på pakken. Tofuen skæres i små tern og sprødsteges på panden i lidt smagsneutral olie og sesamfrø i 10-15 minutter.

Til sidst tilsættes tyndskåret rødløg i suppen, så de lige når at få varme men beholder lidt bid.

Servering: put nudler, forårsløg, gulerødder og tofu i en skål og hæld suppen over. Afslut med en håndfuld koriander og en smule soya.

Velbekomme!