Spar 25% på det meste* med ClubSalling - shop til hende

Vin & investering

Kom til investeringsforedrag og vinsmagning, når aktiementor Signe Lønholdt og Laudrup Vin besøger Salling ROOFTOP.

Vin & investering
Aalborg
Tuesday, 12. Mar 202419:00 - 21:00

 

Foredrag med aktiementor Signe Lønholdt og vinsmagning med Laudrup Vin

Har du nogensinde overvejet, hvordan du kan komme i gang med at investere, men tænkt: "Hvor starter jeg, hvordan gør jeg, og åh, det er lidt uoverskueligt?"

Så har du nu muligheden for at komme til foredrag på Salling ROOFTOP og møde aktie- og investeringsmentor Signe Lønholdt, som gør investering både spændende og tilgængelig for alle.

Alt dette kombineres med en hyggelig og lærerig vinsmagning med Laudrup Vin, som siden 1993 har importeret vine, hvor især kvaliteten er i topklasse.

 

Hvad kan du forvente?

  • At blive klogere på hvornår det er det rette tidspunkt at købe aktier på.

  • Indsigt i enkle og klare strategier, som du kan bruge til at træffe informerede investeringsbeslutninger uden behov for komplekse beregninger eller forvirrende grafer.

  • Konkrete råd til at komme i gang med det samme, uden at skulle over det bjerg af information, der ligger på nettet.

  • En introduktion til Laudrup vines europæiske hvidvins univers, hvor du får lejlighed til at smage på spændende vine fra både Tyskland, Østrig, Spanien og Frankrig. Vine som især egner sig godt til fisk, skaldyr samt grønne retter.


Om Signe Lønholdt

Signe Lønholdt er en passioneret aktie- og investeringsmentor, der med varme og engagement, inviterer ind til en verden af investering.

Signes tilgang er at skabe et trygt og indbydende rum, hvor alle kan føle sig trygge til at tale om økonomi og investering.

Hendes tilgang blander indsigter med praktisk know-how og via RISE-investeringsmetoden, gør hun investering både spændende og tilgængelig for alle.

Læs mere om Signe på Investionista.com

1 1 Signe Lønholdt 5032

Om Laudrup Vin

Laudrup Vin er opkaldt efter den danske fodboldspiller Michael Laudrup, som ejer 50% af virksomheden. De resterende 50% af tilhører direktør og daglige leder, Per Buhl. Begge herrer boede i Spanien i 1993, da Per startede virksomheden, og Michael kom ombord.


I Laudrup Vin har der siden dengang haft fokus på at forkæle danskernes smagsløg med et udvalg af vine først fra Spanien, og i dag fra hele verden.

Passionen for at formidle det originale, stedtypiske og ærlige i en vinverden, der ikke altid er, hvad den ligner: Jo mindre manipulation i vinhuset, desto mere skinner de lokale terroir- og dyrkningsforhold igennem.

70A4590