Filter-søgning

(3 produkter)

Pris

598 - 970 kr

Brand

Gryder varmekilde

Vis kun varer på tilbud

Wokpande

En wokpande er perfekt til at lynstege kød og grøntsager, så man kan lave en gryderet, hvor ingredienserne bevarer deres sprødhed og får lige præcis den rigtige temperatur. Den runde bund gør, at man kan lave en sprødstegning i nærmest ingen fedtstof, og pandens høje temperatur gør, at man meget hurtigt kan lave en meget lækker ret. Blandt Salling.dks wokpander finder du mærker som Scanpan, Fiskars (som tidligere hed Raadvad) og Eva Solo med bl.a. låg. 

En wokpande er perfekt til at lynstege kød og grøntsager, så man kan lave en gryderet, hvor ingredienserne bevarer deres spr&os Mere

Wokpande Der er 3 varer

pr. side
Viser 1 - 3 af 3
 • Tilføj
  599,00 kr 1 149,00 kr

  IQ stegepande fra Scanpan. Håndtaget er udstyret med et patenteret låsesystem som sikrer at det ikke løsner sig. Panden er belagt med keramisk titanium, og tåler alle varmekilder inkl. induktion. Tåler desuden ovn op til 260 grader, og maskinvask.
  599,00 kr 1 149,00 kr
  Reduced price!
  Afsendes om 5-7 hverdage
 • Tilføj
  969,00 kr

  Wokpande fra Scanpan. Panden har en keramisk titaniumbelægning, hvilket betyder at man kan stege uden brug af fedtstof. Pandens håndtag er sat på med et specielt låsesystem der hverken benytter skruer eller nitter, der sikrer, at håndtaget ikke bliver løst med tiden. Ydermere kan håndtaget klare ovnvarme op til 260 grader.
  969,00 kr
  Afsendes om 5-7 hverdage
 • Tilføj
  699,00 kr

  All Steel wok fra Fiskars. Produceret i holdbart rustfrit stål, der er nem at rengøre og vedligeholde. Wokken har Ceratec° belægning, som garanterer en perfekt stegning. Tåler ovn op til 240 grader samt maskinopvask.
  699,00 kr
  Afsendes om 5-7 hverdage
Viser 1 - 3 af 3