Filter-søgning

(75 produkter)

Pris

158 - 2780 kr

Område

Whisky-type

Land

Vis alle

Lagringstid

Vis alle

Whisky

At drikke en whisky er for mange en unik smagsoplevelse, der sætter tankerne i gang. Whiskyen er i dag kendt for sin lagring på egetræsfade, men egentlig begyndte man først at lagre whisky på egetræsfade fra omkring 1915, hvilket over få år satte rigtig godt og grundigt skub i whiskyens smagaromaer, og samtidig betød en større anerkendelse.

Nyd din Whisky - med respekt

Whisky bliver ofte brugt som ingrediens i cocktails eller i longdrinks, men køber du whisky fra sortimentet på salling.dk, så anbefaler vi, at du ikke tilsætter andre ingredienser (nej, heller ikke "on the rocks"), og indtager den i et velegnet glas. Er du ny indenfor whisky vil et godt glas åbne i toppen - og derved lade læber og tunge få størstedelen af smagsoplevelsen - mens mere erfarne whiskydrikkere vil få glæde af et glas, der snævrer ind i toppen, og lader dig få det fulde indtryk af whiskyens næse.

At drikke en whisky er for mange en unik smagsoplevelse, der sætter tankerne i gang. Whiskyen er i dag kendt for sin lagring på egetr&a Mere

Whisky Der er 75 varer

pr. side
Viser 1 - 60 af 75
 • 399,00 kr

  Lagavulin Single Malt Whiskey har en fremragende røgsmag, som fremkommer når malten tørres ved fremstillingen. Denne whiskey er lagret i 16 år og er blandt et udvalg af 6 single malt produkter, der har fået kvalitetsbetegnelsen "Classic Malts of Scotland". Whiskeyen er produceret på den skotske ø Islay i de Indre Hebrider.
  399,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 159,95 kr

  Siden 1858 har det været den vigtigste candadiske whisky. Med en frisk og blød nøddeagtig smag og en pebret eftersmag, er denne mørkegyldne whisky både kompleks og unik. Med tre destilleringer og et højt rug-, majs- og bygindhold får Canadian Club sin helt egen karakter.
  159,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 379,00 kr

  En god krydret whiskey med røget eftersmag. Dette er en ny variant fra Talisker lanceret i 2013. Talisker er fremstillet på øen Isle of Skye og blev grundlagt i 1831 af Hugh McAskill.
  379,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 205,95 kr

  Jack Daniels Tennessee Honey er en blanding af Jack Daniels Tennessee Whiskey og en unik honning likør produceret af Jack Daniels. Antydninger af honning og en finish, der er naturligt glat gør Jack Daniels Tennessee Honey til en unik oplevelse.
  205,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 599,95 kr

  Quinta Ruban er en dejlig whisky i en lys rosa gylden farve. Duften af pillet mandariner, belgiske chokolade mynte chips og varm duft af sandeltræ, som får dig til at tænke på en traditionel jul.Smagen af rig, mørk chokolade-overtrukne valnødder og efterlader en smag lemon-rose gelé tekstur af Turkish Delight. Som en afslutning en smag af mørk...
  599,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 409,95 kr

  Ardbeg 10 year old er kendt i verden for den mest tørvede, røgede og komplekse single malt. Den har en enestående balance og dybde og duften er en intense blanding af karamel og chokolade røgfyldt frugt og tørv tilført citron og lime.Først er der en moderat og ren sødhed som efterfølges af tørv noter med syrlig citron. Derefter opleves krydret smag sirup...
  409,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 445,00 kr

  Talisker har en lettere røget smag med et eftersmag af pære, mynte, og lyng. Whiskeyen er lagret i 10 år og er meget mørk i farven. Whiskyen er fremstillet på øen Isle of Skye og er blandt et udvalg af 6 single malt whiskys, der har fået kvalitetsbetegnelsen "Classic Malts of Scotland". Destilleriet Talisker blev grundlagt i 1831 af Hugh McAskill.
  445,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 399,00 kr

  Talisker Port Ruighe, er opkaldt efter den vigtigste havneby på Isle of Skye, og kombinerer i smagen den kraftfulde røgfyldte maritime karakter fra Talisker med de saftige søde toner af bærfrugter.
  399,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 320,00 kr

  The Naked Grouse har en flot gyldenbrun farve med nuancer af kobber. Aromaerne er runde og lette med tydelige hint af sherry. Paletten er flot balanceret med noter af rosiner og tørret frugt samt strejf af mørk chokolade og hint af citrus. Nydes bedst ren, med enkelte dråber vand eller afkølet.
  320,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 320,00 kr

  The Black Grouse har en dyb mørk farve med tydelige toner af kobber. Aromaerne har tydelige røgede noter med strejf af vanilje, honning og sødme. Paletten er også præget af en intens og balanceret røg, med en krydret smag af tørrede frugter. Nydes bedst ren eller som mikser i drinks og cocktails.
  320,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 389,00 kr

  Four Roses Single Barrel Whiskey byder på duft af modne frugter, krydderier, kakao, ahorn sirup og let strejf af træ. I munden træder de modne frugter igen frem med strejf af pære, blommer, kirsebær. Robust smag, men stadig blød og delikat. Lang eftersmag med blød, delikat finish.
  389,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 289,00 kr

  Four Roses Small Batch Whiskey er en ægte small batch bourbon fra Kentucky i det der kun anvendes 17-18 fade pr. produktion. I duften er der krydrede, søde noter med strejf af frugt, eg, vanilje og karamel. Smagen er rig, krydret med strejf af røde bær, eg og en symfoni af krydderier. Fyldig og blød - en sand fornøjelse med en lang blød og fyldig...
  289,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 375,00 kr

  Hos Jack Daniel's udvælger man de bedste "barrels" til denne whiskey. Faktisk er det kun ca. en ud af 100, som får lov til at lagre i 7 år på fadet inden den til sidst aftappes til Jack Daniel's Single Barrel. Smagen er unik og med stor personlighed, fordi det netop kun er et fad som aftappes afgangen. Dvs. ca. 270 flasker med angivelse af hvor den har...
  375,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 609,00 kr

  Smagen er velafbalanceret med let røg i begyndelsen efterfulgt af maraschino kirsebær og mørk chokolade. Lang finish med sødme og lette røgnoter. Flot Maghogni farve. Duften byder på krydrede noter fra sherryfade, ristede hasselnødder og bagte æbler.
  609,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 399,95 kr

  Jefferson's Bourbon byder på både balance og kompleksitet i smagen blandet ud fra fire forskellige typer bourbon. Resultatet er en mere frugtfyldt og overraskende dyb smagsprofil med en blød afslutning med noter af vanilje. Jefferson's tapper deres bourbon i små partier hvilket gør dem i stand til at skabe de forskellige varianter, præget af fra træet i...
  399,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 219,00 kr

  Bulleit Bourbon er en kulturhistorisk bourbon - en small batch whiskey, som på original vis destilleres og lagres i små portioner. Som fade anvendes amerikanske egetræsfade. Bulleit Bourbon, selvudnævnt “Frontier Whiskey”, giver dig blot ved synet lyst til at bide proppen af og drikke direkte fra flasken på ægte cowboymanér.
  219,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 298,00 kr

  Bulleit Rye er en small batch rye whisky med en ganske særlig krydret smag og kompleksitet. Opskriften består af 95 % rug og 5 % maltet byg. Dette gør Bulleit Rye til en af de whiskyer på markedet med det højeste indhold af rug. Bulleit Rye anvender ligesom Bulleit Bourbon kalkstenfiltreret vand, hvilket bidrager til den...
  298,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 499,00 kr

  Black Bull er en 12 års blended skotsk whisky, der er en kombination af whisky fra Highland samt Speyside malt whisky, der er blevet modnet i en kombination af tidligere brugte sherry fade (butts) af europæisk egetræ, samt tidligere brugte bourbonfade (hogsheads) af amerikansk egetræ. Herefter er dette blevet blendet samme med grain whisky fra Lowland,...
  499,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 549,95 kr

  The Macallan Fine Oak er modnet på en kombination af sherry- og bourbonfade. The Macallan tilsætter ingen farve til whiskyen, den opstår naturligt ved lagringen i fadene. Kombinationen af sherry- og bourbonfade giver en unik, bemærkelsesværdig let og delikat whisky. Vinderen af Whisky Bible Awards 2012: Årets bedste 11-15-årige Single Malt Scotch.
  549,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 839,95 kr

  Den dybe, mørke farve i The Macallan Sienna kommer fra naturligt farvede whiskyer sammensat både ud fra deres smagsindtryk og deres mørke farve. Modningen på sherryfade giver Macallan Sienna sin frugtige sødme med lette, krydrede noter. Macallan bryder med denne serie med traditionen for at angive en lagringstid, og whiskyer af meget forskellige aldre er...
  839,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 386,75 kr

  Laphroaig Islay har en kraftig røgsmag, og smagen af tang er tydelig. En overraskende sødme kombineret med eftersmagen af tørv gør det til en whisky for whiskykendere. Den helt særlige tørv, der bliver brugt til brændingen, findes kun på Islay, og den giver whiskyen sit helt eget særpræg.
  386,75 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 499,00 kr

  Modningen på kvarttønder lader whiskyen suge smag fra tønderne, og resultatet er en fløjsblød drik med den karakteristiske Islay tørv i eftersmagen. Kvarttønderne er amerikansk eg.
  499,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 844,95 kr
 • 199,00 kr

  Four Roses Kentucky Straight Bourbon Whiskey byder på en dejlig aroma med en blanding af frugt, blomster, honning, krydderier og et strejf af træ. Smagen har noter af karamel, livlige krydderier, frisk frugt med strejf af æble, pære og ananas. Eftersmagen er behagelig lang. Perfekt til drinks f.eks. en Whisky Sour. Four Roses destilleriet er igen I 2015...
  199,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 669,95 kr

  Flagskibet blandt Jefferson's Bourbon med antydninger af krydderi, karamel og læder. Reserven er det perfekte ægteskab af fire forskellige opskrifter på bourbon, hvoraf den ene er af typen "Elder Statesman". Resultatet er bourbon, der ligesom Thomas Jefferson, er sofistikeret, kompleks og uforglemmelig.
  669,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 572,95 kr

  Denne whisky er blevet modnet i 14 år i traditionelle egetræsfade, før de overføres til caribiske rom-fade for at give lidt ekstra smag. Denne proces har skabt et velafrundet og let-drikkelig whisky med noter af frugt og vanilje.
  572,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 304,95 kr

  Cardhu er et let, men charmerende og interessant, bekendtskab i Speyside-regionen. Med en ren og sprød egesmag kombineret med noter af honning og karamel er der tale om et vidunder af en whisky til de, der har en sød tand. Et glimrende akkompagnement til sødmefyldte kødretter - parma- eller serranoskinke er oplagte kandidater.
  304,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 329,00 kr

  Denne dobbeltmodnede Amber Rock er dobeltlagret på ristede amerikanske egetræsfade, hvilket giver en kraftig whisky med både vanilje-, citrus- og egetræsnoter. Duften af vaniljesmåkager er fremtrædende i næsen, og finishen har strejf af sur appelsin.
  329,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 699,95 kr

  Glenlivet Nàdurra Oloroso er modnet i tønder fra Oloroso, Frankrig, der har været brugt én gang til modning af Oloroso-sherry. Oloroso-eg lader whiskyen trænge langt ind, og det resulterer i en kropstung sherry-smagende dram, der stadig har den elegance, som Glenlivet er blevet synonym med.
  699,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 639,95 kr
 • 559,95 kr
 • 179,95 kr
 • 539,95 kr

Produkter under denne streg er ikke på lager online

 • 223,95 kr

  Denne single malt har en rigtig flot svag citrongylden farve. Whiskyens aroma dufter af frugtmodning af mandarin, citron, æbler, pære og fersken træer, samt en duft af vanilje og en aroma af mynte. Glenmorangie Original smager af ferskner, mandariner og citroner med aromatiske essensens af fennikel og muskatnød med smuldrende mandel og kokos, som...
  223,95 kr


  Ikke på lager online
 • 389,95 kr

  Juras 12 års Elexir er lagret på en blanding af hvid, amerikansk eg og spanske sherry fade. Dette giver en skøn duft af knuste mandler, ananas og friskristet kaffe. Den er tungere end man kunne forvente, med både strejf af citrus, karamel, krydderi, lidt tobak og tørrede blommer. Alt i alt en fantastisk whisky med en dejlig sødme.
  389,95 kr


  Ikke på lager online
 • 429,95 kr

  Denne whisky er, som navnet Curiositas antyder, ganske interessant. I næsen er whiskyen domineret af aromaer af røg, æbler samt en fin sødme. Smagen har også en god balance mellem røg og sødme, og denne smag udvikler sig i munden.
  429,95 kr


  Ikke på lager online
 • 1 029,95 kr

  En whisky med en flot honninggylden farve. Dufter af afrundet og sød tørrede frugter og kompleks blomsterduft. Den har afbalanceret smag af honning, malt og blomstrende dufte.
  1 029,95 kr


  Ikke på lager online
 • 839,95 kr

  Cigar Malt Reserve fremstilles på modnede beholdninger fra tre typer fade: amerikanske bourbon-egetræsfade, 30 år gamle Matusalem Oloroso-sherrytønder samt premier cru Cabernet Sauvignon-fade. Takket være denne nøje sammensatte blanding udtrykker whiskyen en smagssymfoni, der indeholder røgede noter af blandt andet ingefær, allehånde og appelsinmarmelade.
  839,95 kr


  Ikke på lager online
 • 614,95 kr

  Duften er berusende, intens og kraftfuld. Dufter en kollision af voksagtig mørk chokolade, lækre solbær og sukker. Smagen af Ardbegs Corryvreckan er dyb, pebret og sej, og sender intens smag og konsistens til din smagsløg. Først en krydret pebret smag, der fører til smagen af sort espresso med kvaste mørke frugter såsom solbær og kirsebær. Til sidst en...
  614,95 kr


  Ikke på lager online
 • 495,00 kr

  Oban Single Malt whiskey tilbyder en frugtfyldt og krydret smagsoplevelse med en røget og lidt saltet eftersmag. Denne whiskey er lagret i 14 år og er blandt et udvalg af 6 single malt produkter, der har fået kvalitetsbetegnelsen "Classic Malts of Scotland". Oban er destilleret i havnebyen af samme navn på den skotske vestkyst og...
  495,00 kr


  Ikke på lager online
 • 424,50 kr

  En whisky med en aromatisk næse med en let røget smag og strejf af krydderi. I smagen er whiskyen ganske tilgængelig, hvor maltets sødme er fremtrædende. Produceret på Dalwhinnie distilleriet i det skotske højland grundlagt tilbage i 1898. Denne whiskey er lagret i 15 år og er blandt et udvalg af 6 single...
  424,50 kr


  Ikke på lager online
 • 384,95 kr

  Som navnet antyder, bliver Glenlivet French Oak afsluttet på fransk limousinetræ, hvilket giver noter af frugt, mandler og søde krydderier. Fermenteringen af Glenlivet French Oak sker på træfade og ikke på metal, hvilket gør smagen mere frugtig end de fleste skotske whiskyer.
  384,95 kr


  Ikke på lager online
 • 325,00 kr

  Denne bourbon har noter af tør citrus, rosin, let vanilje og krydderi. Blantons Single Barrel Speciel Reserve har en smag af sød citrus, vanilje og honning, hvilket gør den yderst velsmagende. Smagen bliver afløst af en karakteristisk eftersmag med blandt andet et strejf af kanel, æble samt krydderi.
  325,00 kr


  Ikke på lager online
 • 359,95 kr

  The Wild Geese er en yderst velsmagende whiskey med noter af gær, mash og vanilje. Smagen er blød og rund med en smag af maltet byg, ristede nødder, frisk græs og citrus. Eftersmagen afløser dernæst smagen med en god sødme og en smule syrlighed samt vanilje.
  359,95 kr


  Ikke på lager online
 • 449,95 kr

  En whisky med en ganske frisk næse, der har en vis sødme som bliver komplementeret af fine krydderier. Smagen er stor og fyldig med et sherrypræg og en syrlig frugt. Eftersmagen er vedvarende med en god blanding af syre og vanilje.
  449,95 kr


  Ikke på lager online
 • 1 239,00 kr

  En dejlig malt med duften af chokolade drysset med kakao, som blander sig med duften af dampende kaffe og mynte.Smagen af whiskyen er rig på sødme, med en blanding af bitter mørk mocha og sydende krydderier.
  1 239,00 kr


  Ikke på lager online
 • 350,00 kr

  Cardhu er et af de ældste Speyside-destillerier, der har ligget nær River Spey i mere end 200 år. Cardhu-whiskyerne har generelt stærke karakterer og overraskende smagsindtryk. Cardhu Gold Reserve er let og delikat, men stadig med en rig tekstur, der bliver balanceret af noter af sød frugt, mørk chokolade, karamel og krydderier.
  350,00 kr


  Ikke på lager online
 • 505,00 kr

  Tomintoul er kendt som "the gentle dram" med sin bløde og nøddeagtige smag. Med et hav af internationale priser er Tomintoul en af de mest anerkendte whiskyer i verden.
  505,00 kr


  Ikke på lager online
 • 369,95 kr

  Denne 12-års Aberlour er blevet lagret på 2 forskellige typer fade. Det giver både karakter og dybde, og en balanceret smag af frugt og krydderier. Eftersmag af røg og en mild pebret fornemmelse.
  369,95 kr


  Ikke på lager online
 • 439,95 kr

  I næsen er denne whisky ganske all-round med noter af ren byg, frugt, brun sukker, vanilje og et strejf af blid tørv. Whiskyens smag domineres af appelsin- og vaniljenoter samt et hint af tørv. I eftersmagen mærkes en god balance mellem sødme og krydderier.
  439,95 kr


  Ikke på lager online
 • 619,95 kr

  Aromaen fra Uigeadail er rig og tung med røgede aromater, som gør at den både er intenst krydret og perfekt integreret. Dens smag er krydret og fyldig med dyb struktur, som skaber en spændende balance imellem sødme, krydderi og røg. Den fremstår først sød og udvikler sig til en krydret smag, som glider over i smagen af honning og sirup.
  619,95 kr


  Ikke på lager online
 • 550,00 kr

  Toiteach har en let røget duft, der dog også afspejler en prikkende styrke, mens smagen varmer med noter af sød frugt og pebernuancer. Til sidst kommer en finish til udtryk, der med sin gode længde og behagelige eftersmag afslutter denne whiskyoplevelse på bedste vis.
  550,00 kr


  Ikke på lager online
 • 349,95 kr

  Kentucky Straight Bourbon fra Buffalo Trace har en stor aroma, samt en smag med masser af karakter. Bourbonen har noter af blid vanilje, sød mint og masser af indbydende krydderier. Smagen giver en blød, olieret fornemmelse i munden. Eftersmagen er af en sød, olieret karakter, der sammen med rugen forlænger smagen og bidrager med hints af lakrids.
  349,95 kr


  Ikke på lager online
 • 1 999,00 kr

  Dette er en whisky, som har gennemgået 25 års lagring, hvilket har givet den en særdeles dyb mahogni farve samt en delikat røget duft. I smagen er whiskyens fremtrædende noter karamel og hasselnød, hvilket går perfekt i spænd med det røgede udtryk. Whiskyen afsluttes med en vedvarende mild og kompleks eftersmag.
  1 999,00 kr


  Ikke på lager online
 • 899,00 kr

  Meget usædvanligt for et Speyside destilleri, destilleres denne whisky fra begge typer af maltet byg - peated og ikke-peated maltet byg. I næsen er denne whisky ganske kompleks med noter af sol- og hindbær. I smagen er der først indtryk fra portvin samt en god sødme, hvorefter en stærk peat kommer frem.
  899,00 kr


  Ikke på lager online
 • 420,00 kr

  En spændende whisky fra Inden med en næse, hvor Bourbon-noter er fremtrædende og en god balance eksisterer mellem honning og karamel. I smagen er der også hints af Bourbon samt en fin balance mellem sødme og tørhed. Eftersmagen er vedvarende og har et strejf af cremet karamel.
  420,00 kr


  Ikke på lager online
Viser 1 - 60 af 75