Verosso Rosé, Salento, Italien

Vis stort billede Tilføj
Verosso Rosé, Salento, Italien

69,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Intens Rose' farve med violette indslag, frisk druearoma der bliver mere kompleks med tiden, meget interessant struktur på grund af balancen mellem bløde tanniner og syre.

Flere detaljer

Mere info

Efter en let presning tages drueskallerne øjeblikkeligt fra mosten, for at undgå at vinen bliver farvet rød. Vinen gærer herefter i 15 - 20 dage ved 17 - 18 grader i rustfrie stålbeholdere. Herefter opbevares vinen i specielle rustfrie ståltanke ved en kontrolleret temperatur på 18 - 20 grader indtil den hældes på flasker.

Castello Banfi er et familieejet vinhus i Brunello-regionen i Toscana, der siden stiftelsen i 1978 er blevet anerkendt verden over for sin stræben efter perfektion og efter at skabe en renæssance i den italienske vinindustri. Især i lokalområdet Brunello har Castello Banfi medvirket til starten på en ny æra i vinkunsten, hvor huset markerede sig som pionerer ved at plante traditionelt franske druesorter. Siden har Castello Banfi hele tiden været på forkant med udviklingen, og formået at kombinere teknologiske udviklinger med en dyb respekt for traditionen og det lokale terroir og mikroklima, hvorfor vinene konsekvent er af høj kvalitet.Castello Banfis produktion består både af klassiske vine på blandt andet Cabernet-, Chardonnay-, Merlot- og Sangiovese-druer, men omfatter også specialiteter som grappa og akvavit.

PRODUKTDETALJER
Reference

8008863036381

Land

Italien

Alkoholprocent (% vol.)

12%

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Primitivo

Velegnet til

Ost, antipasti, fisk og fjerkræ.

Konservering

Indeholder sulfitter

Verosso Rosé, Salento, Italien Verosso