Torres SGT Rosé, 3 l, Spanien

Vis stort billede Tilføj
Torres SGT Rosé, 3 l, Spanien

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Vinen er kendetegnet ved sine hindbæragtige farve blandet med dybrøde farver. I smagen er vinen domineret af en blanding mellem kirsebær, jordbær og hindbær. I smagen finder man også strejf af granatæble, grønne kaffebønner samt marcipan.

Flere detaljer

Mere info
Helt tilbage i 1954 var Miquel Torres på udkig efter regionens bedste druer, som skulle hjælpe ham med at fremstille en anderledes vin, som ville udtrykke jordens autentiske karakter. Han fandt de bedste druer og de blev til vinen Sangre de Toro Rosé. Navnet kommer fra den romerske vingud, Bacchus, som var kendt under navnet Son of the Bull.

I mere end tre århundrede har det spanske efternavn Torres været forbundet med vinproduktion, som er kommet til via hårdt arbejde på vinmarker i Penedès. Helt tilbage i 1870 etablerede Jamie og Miquel Torres "Torres & Company Association" og byggede vingården Vilafranca del Penedès. Herfra begyndte de en kæmpe udvidelse, som omfattede at eksportere vin til alverdens lande. Gennem hårdt arbejde har familien arbejdet sig op og vinhuset eksporterer i dag vine til mere end 120 lande verden over.
PRODUKTDETALJER
Reference

8410113006257

Land

Spanien

Alkoholprocent (% vol.)

13,3%

Indhold

3 liter

Område

Penedès

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

65% Garnacha Tinta, 35% Carinena

Velegnet til

Fjerkræ og lagrede oste.

Konservering

Indeholder sulfitter

Torres SGT Rosé, 3 l, Spanien Torres