Protos, Rosado, Ribera Del Duero, Spanien, 2013

Vis stort billede
Protos, Rosado, Ribera Del Duero, Spanien, 2013

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 1-2 hverdage

Sidste varer på lager.

En enestående Rosevin med en intens og frisk farve. Bouqueten af kirsebær, jordbær og hindbær giver løfter som let indfries i en balanceret, frisk samt frugtrig smag.

Flere detaljer

Mere info

Vinhuset har navnet "Protos", som oprinder fra det græske ord for "Første". Protos historie starter helt tilbage i 1927, hvor virksomheden blev stiftet af en gruppe lokale vinavlere. Fra starten var det et projekt for fremtiden, som over tid har vokset sig større og samtidigt opnået stor international anerkendelse. Allerede i 1930'erne opnåede Protos høj prestige, da det modtog guldmedaljen for vinhusets smagfulde rødvine på verdensudstillingen i Barcelona i 1929. Denne anerkendelse og fokus på kvalitet er nøjsomt blevet bibeholdt frem til i nutiden.

Protos stadige vækst skabte over årene mangel på plads og vinhuset begyndte derfor at udvide i vindistriktet, og med den øgede prestige og vinkvalitet fik distriktet sit eget navn: Ribera del Duero. I 1995 blev vinkælderen udvidet og senest har Protos købt en vinproducent i byen Anguix (Burgos), hvor der satses på den allernyeste teknologi for vinproduktion.

PRODUKTDETALJER
Reference

8420342002029

Land

Spanien

Alkoholprocent (% vol.)

13%

Indhold

75 cl

Område

Ribera del Duero

Årgang

2013

Druesorter

100% Tempranillo

Konservering

Indeholder sulfitter

Protos, Rosado, Ribera Del Duero, Spanien, 2013 Bodegas Protos