H. Lun Lagrein Rosé, Alto Adige, Italien

Vis stort billede
H. Lun Lagrein Rosé, Alto Adige, Italien

114,00 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 1-2 hverdage

Farven er granatrød. Duften er intens med noter af kirse- og hindbær. Smagen er tør og let tannisk med afbalanceret syre. Den er samtidig frugtrig med en delikat lang eftersmag.

Flere detaljer

Mere info

Denne vingård er den ældste privatejede i regionen Alto Adige (regionen syd for Brennerpasset). - Etableret i 1840 af Heinrich Lun. - Der rådes over 30 ha. vinmarker, som er leverandører af en række supervine på de for regionen typiske druer; Bl.a. Pinot Nero, Pinot Grigio, Chardonnay, Sauvignon Blanc osv.

Der opereres i 2 kvalitative linjer: 1840 og Sandbichler. Kendetegnet for begge linjer er, at Pris/kvalitetsforholdet er uhyre attraktivt! - Vingården høster kontinuerligt premierende omtale i både Gambero Rosso og lignende italienske "vinbibler". Alto Adige er i dag berømt for at kunne producere Pinot Nero-vine, der ikke lader den røde berømte Bourgogne noget tilbage og for chardonnay, den Borgogne-berømte Chablis. - H. Lun er en endog meget flot eksponent for dette udsagn. Der er kun at sige: Prøv det! - Derudover formår H. Lun at lade sine vine udtrykke en usædvanlig markant renhed overfor druerne, hvilket kun er en kvalitativ understregning af H. Lun 's evne som fortolker af supervine.

PRODUKTDETALJER
Reference

8026810010109

Land

Italien

Alkoholprocent (% vol.)

13%

Område

Alto Adige

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Lagrein

Serveres ved

12 °C

Velegnet til

Fiskeretter, antipasti, Fjerkræ

Konservering

Indeholder sulfitter

H. Lun Lagrein Rosé, Alto Adige, Italien H. Lun