Graham Beck Rosé, Sydafrika

Vis stort billede
Graham Beck Rosé, Sydafrika

79,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Denne rosé er frugtig og sprudlende, tilsat et livligt koral lyserødt skær. Bouqueten har en frisk og forførende duft af roser, tilsat et strejf af kirsebær og hundbær. Vinens eftersmag er tør og sofistikeret.

Flere detaljer

Mere info
Graham Beck Rosé er en vin fremstillet af håndplukkede druer. Sangiovese druerne er høstet på Robertson Estate og Malbec druerne er høstet på Franschhoek Estate - som begge ligger i Western Cape.

Graham Beck Wines fra Sydafrika har en unik historie. Det er historien om en mands tro og drøm om at skabe noget ganske specielt, hvor stort socialt engagement, sublime vine og respekt for det omkringliggende miljø og landskab er i højsæde. Graham Beck høster sine druer i både Stellenbosch, Franschhoek og Robertson Valley. Her skabes eminente vine fra de mest delikate hvide vine til de sprødeste mousserede Brut, fra lækre dessertvine til imponerende markante mørke rødvine. Graham Beck er et af de mest imponerende vinerier i Sydafrika. Mange års research ligger bag de bedste terroirs kortlæggelse, resulterende i det bedste druemateriale samt de mest vidunderlige vine. Graham Becks altoverskyggende mål er, at lave kvalitetsvine til overkommelige priser og samtidig give tro og håb på et bedre liv i fremtiden - dette glæder både for mennesker og det miljø der omgiver os.
PRODUKTDETALJER
Reference

6004867000962

Land

Sydafrika

Alkoholprocent (% vol.)

12,7%

Område

Western Cape

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

Sangiovese, Malbec

Velegnet til

Velegnet som aperitif samt til lette retter.

Konservering

Indeholder sulfitter

Graham Beck Rosé, Sydafrika Graham Beck Wines