Domaine Le Malaven Tavel Rosé, Frankrig

Vis stort billede Tilføj
Domaine Le Malaven Tavel Rosé, Frankrig

79,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Denne berømte rosévin er fremstillet på en række forskellige rød- og hvidvinsdruesorter fra stokke med en gennemsnitsalder på 40 år. Vinen har en smuk rød farve med livlige lyserøde refleksioner, mens bouqueten er udtryksrig med noter af røde og hvide frugter. Smagen er ligeledes frugtrig og kraftig, men samtidig nuanceret og med en god længde.

Flere detaljer

Mere info

Domaine Le Malaven er et vinhus, der har hjemme i den franske Rhône-region syd for Lyon. Der er tale om et familieforetagende, der i dag varetages af Dominique Roudil, som har overtaget traditionen fra faderen Maurice og bedstefaderen Gabriel. Malaven råder i dag over 17 hektar vinmarker i områderne Tavel, Lirac og Cotes du Rhône, samt 6 hektar Vin du Pays i Gard-departementet.

Vinhusets druer består især af rødvinssorter som Grenache Noir, Syrah, Cinsault og Mourvèdre, men også hvidvinsdruer som Grenache Blanc og Clairette. Ud fra disse druesorter fremstiller Domaine Le Malaven i de 10 år gamle kældre kvalitetsrød- og rosévine, der bærer tydeligt præg af hjemstavnens særlige terroir.

PRODUKTDETALJER
Reference

3760040690032

Land

Frankrig

Alkoholprocent (% vol.)

14%

Indhold

75 cl

Område

Tavel AOC, Rhône

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

50% Grenache Noir, 20% Cinsault, 10% Mourvèdre, 10% Syrah, 10% Grenache Blanc, Clairette, Bourboulenc, Picpoul

Serveres ved

10-12 °C

Konservering

Indeholder sulfitter

Domaine Le Malaven Tavel Rosé, Frankrig Domaine Le Malaven