Coral Coast Shiraz Rosé, South Eastern Australien

Vis stort billede
Coral Coast Shiraz Rosé, South Eastern Australien

79,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Rosévinen har en generøs og saftig smag med klare antydninger af jordbær og skovbær. En perfekt partner til frokosten, f.eks. til pasta-retter, grillet fisk eller salater. En frisk frugtig og tør Rosévin fra det Sydøstlige Australien.

Flere detaljer

Mere info

Ved bredden af Murray River, ligger vingården Andrew Peace, som har produceret Coral Coast Shiraz Rosé. Fra en ydmyg begyndelse i 1996 med en druehøst på 1711 tons, har Andrew Peace’s vine vokset til at være en af Australiens største familieejede vingårde med en druehøst på over 30.000 tons pr. år.

Vingården er aldeles moderne, drevet med sund forretningssans og der benyttes førsteklasses teknologi. Med denne kombination er det ingen overraskelse, at vingården konsekvent er blandt de 20 største australske eksportører og kan prale med masse priser, tildelt gennem årene. ” Victorian Vineyard of the year” i 1997,”Telstra Small Business of the year” i 1999 og “Emerging Exporter Award” I 2001 er blot nogle af udmærkelserne. Derudover giver det stadig voksende produktsortiment konsekvent medaljer. 

Trods omfanget af den store forretning i dag, er vineriet fortsat en familie affære. I virkeligheden, mener familien Peace at dens succes ligger inden for dens familiebånd.

PRODUKTDETALJER
Reference

5704634182716

Land

Australien

Alkoholprocent (% vol.)

12%

Indhold

75 cl

Område

South Eastern

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

Rosé

Serveres ved

6-10 °C

Velegnet til

Pasta-retter, grillet fisk eller salater

Coral Coast Shiraz Rosé, South Eastern Australien Coral Coast