Cesari Bardolino Chiaretto Classico Rosé, Italien

Vis stort billede Tilføj
Cesari Bardolino Chiaretto Classico Rosé, Italien

64,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Denne vin har en klar lyserød farve. Duften er blomsteragtig med et strejf af frugt. Smagen er frugtig, rund, tør og harmonisk.Høsten af disse druer finder sted mellem 15. september og 15. oktober. Roséen bliver herefter produceret, hvor den malolaktiske gæring finder sted. Vinen bliver i 6 måneder opbevaret i rustfri ståltanke. Vinen hviler i ca. 2 måneder inden den sælges.

Flere detaljer

Mere info

Cesari er et stolt familieforetagende, der dyrker traditionen med, at gå nænsomt til værks, finpudse og forædle, inden man lader nye produkter se dagens lys. Sortimentet, der udspringer af klassikere som Amarone, Valpolicella, Bardolino og Soave, har efterhånden fået følgeskab af eksempelvis Pinot Grigio, Chardonnay, Merlot og Cabernet i takt med de har vist sig, at kunne leve op til Cesari familiens høje kvalitetskrav.

I dag omfatter vinmarkerne 100 hektar mod de 40 man startede op med og man bruger kun egne druer, samt druer fra samarbejdende vinmagere, der udelukkende har solgt til Cesari siden 1960'erne. Cesari råder over to store domiciler, hvoraf det gamle ligger i S. Pietro, mens det nye i Cavaion Veronese indeholder kældre med optimale faciliteter, hvor vinene produceres, lagres og tappes under nøjagtig kontrol.

PRODUKTDETALJER
Reference

8000834330306

Land

Italien

Alkoholprocent (% vol.)

12%

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

60% Corvina, 15% Rondinella, 25% Molinara-Negrara-Rossignola

Konservering

Indeholder sulfitter

Cesari Bardolino Chiaretto Classico Rosé, Italien Cesari S.p.A. Italy