Castillo de Monjardin Rosé, Spanien

Vis stort billede
Castillo de Monjardin Rosé, Spanien, 2014

59,95 kr

Varens tilgængelighed

Varen føres ikke længere

Denne rosévin, der er fremstillet af 100 % Merlot-druer fra 570 meters højde, er en fryd for øjnene med sin klare jordbærfarve. Bouquet er frugtrig, med noter af hindbær og vandmelon, der suppleres af en aroma af roser. I munden er vinen fyldig, med en god balance mellem syre og sødme.

Flere detaljer

Mere info

Bodegas Castillo de Monjardins historie strækker sig tilbage til 1986, hvor man påbegyndte en omstrukturering af familievingården ved Villamayor de Monjardin. Vinhuset lægger stadig i dag særlig vægt på, at jorden skal være perfekt, da den sætter sit tydelige aftryk på vinens karakter og kvalitet.

Vingården ligger således også i et optimalt område til vinproduktion, nemlig San Esteban-dalen i hjertet af Tierra Estella, Navarra. Her råder Castillo de Monjardin i dag over 220 hektar vinmarker, der hvert år giver et afkast på 1,5 mio. kilo druer af sorterne Chardonnay, Tempranillo, Cabernet Sauvignon og Merlot. Temperaturen i området er perfekt, ligesom placeringen af markerne 600 meter over havets overflade er med til at give vinene deres karakteristiske friskhed.

PRODUKTDETALJER
Reference

8428570300313

Land

Spanien

Alkoholprocent (% vol.)

13,5%

Indhold

75 cl

Område

Navarra

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Merlot

Velegnet til

Monjardin Rosé er en ideel ledsager til friske salater og retter med lyst kød.

Konservering

Indeholder sulfitter

Castillo de Monjardin Rosé, Spanien Bodegas Castillo de Monjardin