Borsao Rosado Selección, Spanien

Vis stort billede
Borsao Rosado Selección, Spanien

59,95 kr

Varens tilgængelighed

Varen føres ikke længere
Denne rosévin er fremstillet på 100 % Grenache-druer fra gamle vinstokke. Farven er en intens hindbærrød, mens bouqueten ligeledes er frugtrig, hvor især jordbær og hindbær kommer til udtryk, nuanceret med en aroma af rosenblomst. Den langvarige smag er både intens og frisk, med noter af røde bær og krydderurter. Vinen bør nydes ung.

Flere detaljer

Mere info
Bodegas Borsao hører til i området Campo de Borja umiddelbart syd for Navarra-provinsen, og for foden af Moncayo-bjergene. Bjergenes bløde bølger giver optimale forhold til dyrkning af druer, hvor især Garnacha-druen traditionelt har stået for 70 af den totale produktion. Denne drue udgør således også en stor andel af Borsaos vinmarker, der dog også tæller druesorter som Syrah, Cabernet Sauvignon, Tempranillo og Merlot. Vinmarkerne strækker sig over 2.430 hektar og har et årligt udbytte på 9,5 mio. kilo druer. Borsao-huset har eksisteret siden 1980, og fremstiller stadig i dag vine af høj kvalitet, med masser af komplekse nuancer.
PRODUKTDETALJER
Reference

8412423120739

Land

Spanien

Alkoholprocent (% vol.)

14%

Indhold

75 cl

Område

Campo de Borja, Zaragoza

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Grenache

Velegnet til

Rosado Selección kan enten nydes alene eller serveres til mellemkraftige retter, såsom klassiske tapas, grillstegt kylling eller fisk.

Konservering

Indeholder sulfitter

Borsao Rosado Selección, Spanien Bodegas Borsao