Yering Station Victoria, Yering Shiraz/ Viognier

Vis stort billede
Yering Station Victoria, Yering Shiraz/ Viognier

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Varen føres ikke længere
Vinens farve er en dyb granatrød, mens bouqueten er kompleks og kraftig med aromaer af brombær, blomme og krydderier som sort peber, der balanceres af egetræsnuancer. Smagen er fyldig med noter af lakrids og blomster, der balanceres af bløde, modne tanniner og en lang finish samt en eftersmag af brombær.

Flere detaljer

Mere info
Denne rødvin består primært af Shiraz-druesorten, men er tilsat en anelse Viognier-druer, der giver en overdådig aroma og gør smagen blød.

Yering Station blev, med sin placering i hjertet af Yarra Valley, den første vingård i Victoria. De første vinstokke blev plantet i området, hvor der ikke tidligere havde været dyrket vin, i 1838. Rathbone-familien købte denne historiske vinejendom i 1996, som markerede starten på en ny æra med opførelsen af en højteknologisk vingård samt prisbelønnede vinturistmål. Gården strækker sig over 270 ha, som er fordelt på 4 parceller. De primære druer er Pinot Noir og Chardonnay, men også andre druer som Shiraz, Cabernet og Sauvignon Blanc findes på vingårdens jord. Den familieejede vingård Yering Station er blevet anerkendt for sit store engagement i fremstillingen af vin i topklasse. Yearing Station blev i 2005 kåret til Turisme Awards Hall of Fame for at være det bedste turisme vineri. Gården er kendt for at skabe prisbelønnede vine af den fineste kvalitet, og modtog i 2004 den prestigefyldte titel "Winemakers of the Year" ved International Wine and Spirit Competition i London.
PRODUKTDETALJER
Reference

9316562000992

Land

Australien

Alkoholprocent (% vol.)

14,5%

Indhold

75 cl

Område

Yarra Valley

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

Primært Shiraz og en anelse Viognier-druer

Velegnet til

Yering Shiraz/Viognier egner sig især til grillet/stegt hvidt kød samt barbecue-tilberedt rødt kød, pastaretter og ost.

Konservering

Indeholder sulfitter

Yering Station Victoria, Yering Shiraz/ Viognier Yering Station