Wayne Gretzky Cabernet Sauvignon, USA

Vis stort billede
Wayne Gretzky Cabernet Sauvignon, USA

219,00 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 4-7 hverdage

76% Cabernet Sauvignon, 11% Merlot, 8% Petit Syrah og 2% Zinfandel fra de kølige bakker i Sonoma County. Lagret i en blanding af amerikanske og franske egetræsfade med lav toast. Den klassiske og elegante stil fornemmes allerede i aromaen, der har kølige nuancer af urter, læder, cedertræ og solbær. De 13,5% alkohol giver smagen er fornem balance, hvor Cabernet Sauvignons klassiske grønne præg sammen med de modne solbær nuancer giver vinen en fin kompleksitet.


Vinen er oplagt til grillet lam eller oksekød, gerne med den klassiske bearnaise til. Vi anbefaler servering ved 15-16 garder i store Bordeauxglas.

Flere detaljer

Mere info

Bill Foley er manden bag Foley Family Wines. Han har de sidste 15 år opbygget en imponerende portefølje på over 10 vingårde i den absolutte top på vestkysten i USA og New Zealand. Hans kærlighed til vin omhandler dog ikke kun kostbare og dyre vine; han producerer også gode solide vine i et prisleje, hvor alle kan være med. Det er vinene fra Discoveries og Lost Angel flotte eksempler på - alle vine fra det kølige Sonoma County i Californien.

I samarbejde med ishockeylegenden over dem alle, Wayne Gretzky, producerer de også to topvine fra Sonoma County af winemaker Mark Lyon. Gretzky var i 90'erne stjernen hos Los Angeles Kings, og projektet er tæt tilknyttet The Wayne Gretzky Foundation, der støtter unges mulighed for at dyrke ishockey i fattige områder. En stor del af overskuddet fra produktionen går hvert år direkte til fonden.

PRODUKTDETALJER
Reference

88232005413

Land

USA

Alkoholprocent (% vol.)

13,5%

Indhold

75 cl

Område

Californien

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

76% Cabernet Sauvignon, 11% Merlot, 8% Petit Syrah, 2% Zinfandel

Serveres ved

15-16 °C

Velegnet til

Grillet lam, oksekød

Konservering

Indeholder sulfitter

Wayne Gretzky Cabernet Sauvignon, USA Foley Family Wines