Viñalba Gran Reserva Malbec, Mendoza, Argentina

Vis stort billede Tilføj
Viñalba Gran Reserva Malbec, Mendoza, Argentina

169,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Flagskibet fra Vinalba og en vin der tidligere bl.a. er blevet stemt ind som "Best Malbec in the World" ved International Wine Challenge i London, hvor over 9000 vine bliver smagt. Stor og klassisk argentinsk Malbec med en overvældende duft af bl.a. eucalyptus, vanilje, blomme, solbær og tobak. Smagen er potent og koncentreret, men holdt i fornem balance af en fin frugtsyre. 

Flere detaljer

Mere info

100% Malbec fra 60 år gamle vinstokke, der giver et udbytte på under 35 hl/hektar. Lagret 12 måneder i nye franske egetræsfade. En vin der fortjener at blive sat sammen med grillet, stegt eller braiseret kød af bedste kvalitet. Vi anbefaler at servere vinen ved 15-16 grader og den kan med fordel iltes 1-2 timer før servering. 

Vinens druer er høstet fra gamle vinstokke, som giver et udbytte på under 35 hl/hektar. Udbyttet lagres i 12 måneder på nye franske egetræsfade. Det familieejede vinhus Viñalba drives til dagligt af ægteparret Hervé og Diane Joyaux Fabre. Hervé er fransk og var en af de første udlændinge til at se det store vinpotentiale i Argentina. Hervé byggede tilbage i 1992 sin første vingård i regionen Lujan de Cuyo, da han så et stort potentiale i druen Malbec, som ellers tidligere mest var anset som en drue, der kun var anvendelig til at tilføje farve til billige vine. 


Siden har Hervé dedikeret alle sine arbejdstimer til at lave vine på Malbec-druen, og det har han gjort med stor succes. Vine fra vinhuset Viñalba har vundet flere store engelske konkurrencer som: ”Best Argentine Red”, ”Best Argentine Red Blend” samt ”Best Malbec in The World”.

PRODUKTDETALJER
Reference

7798000210224

Land

Argentina

Alkoholprocent (% vol.)

15%

Indhold

75 cl

Område

Mendoza

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Malbec

Serveres ved

15-16 °C

Anmeldelser

91 point - Wine Advocate, GOLD Concours Mondial Belgium

Velegnet til

Grillet, steget eller braiseret kød af højeste kvalitet.

Konservering

Indeholder sulfitter

Viñalba Gran Reserva Malbec, Mendoza, Argentina Bodegas Fabre - Viñalba