Vina Eguia Rioja Reserva, Spanien

Vis stort billede
Vina Eguia Rioja Reserva, Spanien

119,00 kr

Varens tilgængelighed

Varen føres ikke længere

Denne vin har en lys, rubinrød farve, med røde hints. Aromaen er intens og kompleks, med vanille og aromatiske urter og noter af krydderier perfekt blandet med modne røde frugter. I ganen er den afbalanceret, med en elegant struktur der bæres igennem til en lang eftersmag. Ideel til alle typer af grillet og stegt kød og saltede oste. Også velsmagende med chokoladedesserter og buddinger.

Flere detaljer

Mere info

Vinen er lagret i 24 måneder på egetræsfade og efterfølgende 24 måneder i flaske, inden vinen sælges. Klassiske Rioja-nuancer i armaen, med blandt andet lakrids, solbær, chokolade, vanilje og toner af kirsebær.

Vina Eguia vingården og vinmarkerne blev etableret i 1973 i Elciego. Elciego er en by i Rioja Alavesa, der grænser op til Spansk "baskisk" område, og det sprog, der tales der ofte indeholder Baskiske ord, såsom "Eguia", som betyder "sandhed". Mærket er symboliseret ved en åben hånd over mærket, som er i form af en åben bog - med associationer til at sætte en hånd på en bibel at sværge til sandheden om, hvad man siger.

PRODUKTDETALJER
Reference

8433644000051

Land

Spanien

Alkoholprocent (% vol.)

13,5%

Område

Rioja

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Tempranillo

Serveres ved

16 °C

Velegnet til

Vinen anbefales til braiseret og grillet lam, kalvekød og modne oste.

Konservering

Indeholder sulfitter

Vina Eguia Rioja Reserva, Spanien Bodegas Muriel