Villa a Sesta Ripaltella Chianti, Toscana, Italien

Vis stort billede
Villa a Sesta Ripaltella Chianti, Toscana, Italien

64,95 kr

Varens tilgængelighed

Varen føres ikke længere

Vinen indeholder fine aromaer af ribs, brombær, orientalske krydderier samt en let røg. I smagen domineres vinen af en god bærfrugt samt en fornem chiantifrugtsyre.

Flere detaljer

Mere info

Druesammensætningen i denne rødvin giver en vin i fornem balance. Druerne kommer fra sydvendte skråninger i byen Chianti. Druerne gennemgår en helt traditionel lagring på franske egetræsfade over 12 måneder, hvorefter vinen er klar til at komme på flaske.

Årgang 2007 fik 17/20 point hos Forlaget SMAG:"Adressen findes en snes km fra Siena, hvor druerne Sangiovese, Canaiolo, Trebbiano og Malvasia samarbejder nydeligt om en meget personlig Chianti med frisk fyrighed og en dyb mørk og lakridset smag. I glasset bliver den endnu mere lakridset og svesket, og den får en velbalanceret syre. Den er robust og drikkemoden nu og en glimrende kødvin."- Henrik Oldenburg, Forlaget SMAG, August 2013. Der har været dyrket vin på Il Borro lige siden 1760, og siden 1993 har Salvatore Ferragamos familie ejet både Il Borro landsby og landejendom. Byen er beliggende ca. 40 minutters kørsel fra Firenze, hvor byen fremstår utroligt flot, som en genopbygning af en middelalder by. Familien driver både vinhus og hotel i området, som strækker sig over hele 700 hektar.

PRODUKTDETALJER
Reference

8033433320041

Land

Italien

Alkoholprocent (% vol.)

13,5%

Indhold

75 cl

Område

Toscana

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

85% Sangiovese, 15% Canaiolo samt Malvasia-Trebbiano

Serveres ved

15-16 °C

Konservering

Indeholder sulfitter

Villa a Sesta Ripaltella Chianti, Toscana, Italien Il Borro