Verosso Salento Primitivo, Italien

Vis stort billede
Verosso Salento Primitivo, Italien

69,95 kr

Varens tilgængelighed

Varen føres ikke længere

Verosso er en fyldig og behagelig vin lavet efter Ripasso metoden. Fantastisk saftig aroma af tørrede druer, med en dejlig blød eftersmag. Vinen har en flot dyb rød farve samt en smag af røde bær, med et strejf af vanilje. En frugtrig vin med kraft og fylde, dog med bløde tanniner.

Flere detaljer

Mere info

Serveringsforslag: Perfekt sammen med lyst kød, pizza, lam, pastaretter samt til ost.

Castello Banfi er et familieejet vinhus i Brunello-regionen i Toscana, der siden stiftelsen i 1978 er blevet anerkendt verden over for sin stræben efter perfektion og efter at skabe en renæssance i den italienske vinindustri. 


Især i lokalområdet Brunello har Castello Banfi medvirket til starten på en ny æra i vinkunsten, hvor huset markerede sig som pionerer ved at plante traditionelt franske druesorter. Siden har Castello Banfi hele tiden været på forkant med udviklingen, og formået at kombinere teknologiske udviklinger med en dyb respekt for traditionen og det lokale terroir og mikroklima, hvorfor vinene konsekvent er af høj kvalitet.Castello Banfis produktion består både af klassiske vine på blandt andet Cabernet-, Chardonnay-, Merlot- og Sangiovese-druer, men omfatter også specialiteter som grappa og akvavit.

PRODUKTDETALJER
Reference

8008863030402

Land

Italien

Alkoholprocent (% vol.)

13,5%

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Primotivo

Serveres ved

16-18 °C

Konservering

Indeholder sulfitter

Verosso Salento Primitivo, Italien Verosso