Toscana IGT Lagone, Italien

135,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Farve: Dyb violetrød. Duft: Delikat, intens, frugtrig med noter modne røde bær og vanilje. Smag: Elegant, tør, fyldig og kraftfuld med noter solbær og krydderier.

Flere detaljer

Mere info

Produktionszonen er omkring Casa "Aia Vecchia" i Castegneto Carducci og Magliano, hvor druerne høstes i september. Vinifikation: Blid presning af manuelt selekterede drueklaser. Efter mosten opblødes på Druekvaset i 18-22 dage igangsættes traditionel gæring på temperaturreguleret ståltank og herefter malolaktisk gæring. Vinen lagrer 12 md på barriques af forskellig alder og ristning. Herefter omstikkes disse til stålfad og modner her ca. 6 md og derefter min. 6 md flaskelagring inden salg.

Vingården "Aia Vecchia" er Bolgheri - Toscana's nye Grande stelle. Det er i dag 2. og 3. generation af Pellegrini-familien, der ejer og driver dette super vinhus. Siden lanceringen af den første vin "Lagone" i 1998 har man år efter år høstet internationalt anerkendte præmier og anerkendelser som få. Ikke mindst for topprodukterne Bolgheri Superiore DOC "SorUgo" og "Lagone". For altid at sikre kvalitet i verdensklasse har Aia Vecchia et super samspil mellem den verdensberømte ønolog: Tibor Gal og den New Zealand?ske agronom Daniel Schuster.

PRODUKTDETALJER
Reference

8032749641109

Land

Italien

Alkoholprocent (% vol.)

14,5%

Indhold

75 cl

Område

Toscana

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

60% Merlot, 30% Cabernet Sauvignon, 10% Cabernet Franc

Serveres ved

18 °C

Anmeldelser

Red wine value of the year, Forbes 2015

Velegnet til

Grillet rødt kød, Steaks, Krydrede/kraftfulde retter og hygge.

Konservering

Indeholder sulfitter

Toscana IGT Lagone, Italien Aia Vecchia