Torcanto, Tempranillo, Toro, Spanien

Vis stort billede Tilføj
Torcanto, Tempranillo, Toro, Spanien

49,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Torcanto Toro er fremstillet af 100% Tempranillo, som også er hoveddruen bag vinene fra Ribera del Duero og de bedste vine fra Rioja. Vinen er lagret på fade af amerikansk og fransk egetræ, som har tilføjet fedme, blødhed og en lækker note af vanilje. Smagen er rig og generøs, og munder ud i en dejlig blød finish.

Flere detaljer

Mere info

Smagt blindt ville mange uvilkårligt gætte på at der var Ribera del Duero eller stor Rioja i glasset - men prisen er en helt, helt anden anden. Den dufter som en Ribera del Duero, den smager som Ribera del Duero - men den på ingen måde i nærheden af, hvad de celebre naboer koster. Torcanto fra Toro-distriktet er nok det bedste spanske rødvinskøb, du kan gøre dig til denne uhørte lave pris.

Toro-distriktet ligger vest for Ribera del Duero. Ligesom i Ribera del Duero er det Tempranillo-druen, der lægger most til Toros rødvine, og ligesom i Ribera del Duero kendetegnes Toros vine ved en bemærkelsesværdig rigdom og intensitet. Men mens priserne på Ribera del Dueros celebre vine er himmelflugtet, er Toro blevet et eldorado for vinnydere på jagt efter fremragende vine til prisen.

Monte La Reina er en splinterny vingård, som takket være massive investeringer i vineri og opkøb af marker er blevet en af Toros topproducenter på rekordtid. Vingårdens marker ligger i 800 meters højde, hvor et benhårdt fastlandsklima med isnende vinterfrost og sommerhedebølger presser vinstokkene til deres absolutte yderste. Monte La Reina anvender udelukkende druer af egen avl, og selvom vingården er ny, er de fleste vinstokke ældgamle og krogede - de ældste blev plantet i 1940'erne.


Med Pingus som nabo

Ribera del Duero er vel nok Spaniens mest eftertragtede vinregion, med blandt andet den dansk producerede vin Pingus, som regionens store stolthed. Som nærmeste nabo ligger regionen Toro, en stolt vinregion med samme naturlige kvaliteter til, at skabe vin af højeste kvalitet - men i et helt andet, mere tilgængeligt prisleje. Så når du køber rødvin fra Toro i Spanien, køber du i grunden god kvalitetsvin med Pingus som nærmeste nabo. Og det er præcis det du har mulighed for, med dette tilbud på Torcanto Tinto fra Toro.

PRODUKTDETALJER
Reference

8437006528108

Land

Spanien

Alkoholprocent (% vol.)

13,5%

Indhold

75 cl

Område

Toro

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Tinta de Toro / Tempranillo

Konservering

Indeholder sulfitter

Torcanto, Tempranillo, Toro, Spanien Bodegas Monte la Reina