Thistledown Grenache, Australien

Vis stort billede
Thistledown Grenache, Australien, 2011

119,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Et smukt afbalanceret rødvin, der er en usædvanlig elegant variation på Grenache-druen med næsten Pinot-lignende egenskaber. Vinen dufter af blomster med en fornemmelse af lyse røde frugter i ganen, subtilt krydret og slutter af med en varm silkeblød finish.

Flere detaljer

Mere info

Thistledown har på trods af det barske klima lavet vin, der besidder en delikatesse, underfundighed og skønhed, som konstant overrasker. Producenten er beliggende i Adelaide Hills i Australien og laver vin fra vinmarker valgt med stort omhu og sjæl. Thistledown forsøger at aspejle området i deres vine og samtidigt opnå den optimale balance i smagsoplevelsen. 

Thistledow arbejder tæt sammen med en forskelligartet gruppe af vinavlere. Over hele Barossa, McLaren Vale og Langhorne Creek regionerne South Australia og opsøger de producenter, hvis frugt er stand til at udtrykke balance, forskelligartede udtryk og en klar følelse af sted. Generelt anvender Thistledown vindruer, der dyrkes på omkring 3 tons pr hektar, som de mener giver den optimale kombination af koncentration, renhed og balance.

Regionerne Barossa og McLaren Vale er velsignet med et væld af forskellige slags jordstrukturer, og der arbejdes kun med druer, der afspejler de forskellige jordtyper. Det være både de rige, dybe Terra Rossa jordbund i Barossa Valley eller de bølgende, sandede jordbunde i Blewitt Springs i McLaren Vale.

PRODUKTDETALJER
Reference

5060110822065

Land

Australien

Alkoholprocent (% vol.)

14,5%

Indhold

75 cl

Område

McLaren Vale

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

60% Grenache , 35% T empranillo , 5% Shiraz

Serveres ved

16-18 °C

Velegnet til

Svinekød og vildt

Konservering

Indeholder sulfitter

Thistledown Grenache, Australien Thistledown