Terrazas de los Andes Reserva Cabernet Sauvignon, Argentina

Vis stort billede
Terrazas de los Andes Reserva Cabernet Sauvignon, Argentina

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Vinen byder på en generøs duft af malet kakao og ribs, der udvikler sig behageligt til bølger af ler, tobak og cedar når vinen slynges rundt i glasset. Smagen er bred og livlig, med en fast struktur og en god vedvarende smagsoplevelse, lige til det sidste.

Flere detaljer

Mere info
Vinen har en dyb rød farve med glimt af terracotta. Aromaen er kompleks og intens med noter af skovbær, mint og eucalyptus. Let kryderede toner af muskat tilføjer til kompleksiteten.

Terrazas de los Andes fremstiller førsteklasses vine i højdedragene i Argentinas bedste vinområde Mendoza.I slutningen af 1950'erne blev chefvinmageren for Möet og Chandon - Renaud Poirier, udsendt til sydamerika for at undersøge Mendozas vindyrknings potentiale. Poiriers begejstring resulterede i, at Poirier og Moët & Chandon for første gang etablerede en vingård uden for Frankrigs grænser. I 1999 åbnede Möet Chandon Terrazas de los Andes, som oprindelig var en gammel spansk vingård fra 1898 der blev moderniseret. Terrazas de los Andes har specialiseret sig i hvad de selv kalder for "high elevation grape cultivation". Således dyrkes de forskellige druesorter lige på grænsen af det mulige, hvilket sinker modningsprocessen og fremmer elegancen betydeligt. Chardonnay dyrkes derfor i 3.900 fods højde, Malbec i 3.500 fods højde og Cabernet Sauvignon i 3.200 fods højde.Vinene fra Terrazas de los Andes fremstår alle som nogle af Argentinas mest forfinede.
PRODUKTDETALJER
Reference

7790975001494

Land

Argentina

Alkoholprocent (% vol.)

13,9%

Område

Mendoza

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Cabernet Sauvignon

Konservering

Indeholder sulfitter

Terrazas de los Andes Reserva Cabernet Sauvignon, Argentina Terrazas de los Andes.