Terrazas de los Andes Afincado Malbec, Argentina, 2007

Vis stort billede
Terrazas de los Andes Afincado Malbec, Argentina, 2007

314,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Afincado Malbec 2007 er en vin med en udpræget violet farve. De intense noter af røde blommer, kirsebær, figner og tørrede abrikoser, får vinen til at stå ud. Lagringen på egefade giver yderligere vinen et elegant hint, af vanilie, chokolade og frisk appelsin. Vinens gode balance af syrlighed og afrundede tanniner giver indtrykket af en vin med nerve og personlighed.

Flere detaljer

Mere info

Terrazas de los Andes fremstiller førsteklasses vine i højdedragene i Argentinas bedste vinområde Mendoza.I slutningen af 1950'erne blev chefvinmageren for Möet og Chandon - Renaud Poirier, udsendt til sydamerika for at undersøge Mendozas vindyrknings potentiale. Poiriers begejstring resulterede i, at Poirier og Moët & Chandon for første gang etablerede en vingård uden for Frankrigs grænser.

I 1999 åbnede Möet Chandon Terrazas de los Andes, som oprindelig var en gammel spansk vingård fra 1898 der blev moderniseret. Terrazas de los Andes har specialiseret sig i hvad de selv kalder for "high elevation grape cultivation". Således dyrkes de forskellige druesorter lige på grænsen af det mulige, hvilket sinker modningsprocessen og fremmer elegancen betydeligt. Chardonnay dyrkes derfor i 3.900 fods højde, Malbec i 3.500 fods højde og Cabernet Sauvignon i 3.200 fods højde.Vinene fra Terrazas de los Andes fremstår alle som nogle af Argentinas mest forfinede.

PRODUKTDETALJER
Reference

7790975001470

Land

Argentina

Alkoholprocent (% vol.)

14,1%

Område

Mendoza

Årgang

2007

Druesorter

100% Malbec

Konservering

Indeholder sulfitter

Terrazas de los Andes Afincado Malbec, Argentina, 2007 Terrazas de los Andes.