Terrazas de los Andes Afincado Cabernet Sauvignon, Argentina, 2005

Vis stort billede Tilføj
Terrazas de los Andes Afincado Cabernet Sauvignon, Argentina, 2005

399,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Vinen har en mørk granat rød farve med violette highligts. Den er dyb og intens med noter af modne røde frugter, så som blommer, kirsebær og solbær. Dertil kommer et strejf af lakrids, røget og ristede peber og cayenne.

Flere detaljer

Mere info

Vinen bliver fuldendt med en aroma af vanilie, kanel og appesinskal der kommer af lagringen på egefade. Vinen er robust og intens, og og har smagsnoter af ristet toast og karamel fra egefadene. Smagen en vedvarende og elegant.

Terrazas de los Andes fremstiller førsteklasses vine i højdedragene i Argentinas bedste vinområde Mendoza.I slutningen af 1950'erne blev chefvinmageren for Möet og Chandon - Renaud Poirier, udsendt til sydamerika for at undersøge Mendozas vindyrknings potentiale. Poiriers begejstring resulterede i, at Poirier og Moët & Chandon for første gang etablerede en vingård uden for Frankrigs grænser.

I 1999 åbnede Möet Chandon Terrazas de los Andes, som oprindelig var en gammel spansk vingård fra 1898 der blev moderniseret. Terrazas de los Andes har specialiseret sig i hvad de selv kalder for "high elevation grape cultivation". Således dyrkes de forskellige druesorter lige på grænsen af det mulige, hvilket sinker modningsprocessen og fremmer elegancen betydeligt. Chardonnay dyrkes derfor i 3.900 fods højde, Malbec i 3.500 fods højde og Cabernet Sauvignon i 3.200 fods højde.Vinene fra Terrazas de los Andes fremstår alle som nogle af Argentinas mest forfinede.

PRODUKTDETALJER
Reference

7790975018454

Land

Argentina

Alkoholprocent (% vol.)

14,1%

Område

Mendoza

Årgang

2005

Druesorter

100% Cabernet Sauvignon

Konservering

Indeholder sulfitter

Terrazas de los Andes Afincado Cabernet Sauvignon, Argentina, 2005 Terrazas de los Andes.