Silverboom Speciel Reserve Shiraz-Merlot, Sydafrika

Vis stort billede
Silverboom Speciel Reserve Shiraz-Merlot, Sydafrika

49,95 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 1-2 hverdage

En flot blød og fyldig vin med masser af Sydafrikas sol og varme i glasset. Duften byder på et væld af vilde bær og lakrids samt et fint hint af krydderier. I smagen mødes man af de samme toner som i duften og her suppleres det komplekse smagsindtryk af peber og fine faste tanniner samt en lang vedvarende eftersmag. Silverboom kan med fordel nydes nu men kan også sagtens tåle at ligge op til fem år fra høståret. Nyd Silverboom Shiraz-Merlot til rødt kød, krydret mad, mediumkraftige oste eller til en rigtig god burger.

Flere detaljer

Mere info

Swartland betyder direkte oversat "sort jord" og er opkaldt efter den lokale mørke "Rhino busk", der mørkner landskabet, særligt hvis buskene ses på afstand. Området Swartland, der begynder ca. 50 kilometer nord for Cape Town, er et af de nyere vinområder i Sydafrika og dyrkes efter traditionelle forskrifter, hvor der kun anvendes meget lidt drypirrigation. Swartland er i de seneste år blevet mere anerkendt for de vine der produceres her, og vi kan idag købe vine af absolut topkvalitet og med flot typicitet for Sydafrika.

Om vinproduktionen:
Dedikerede og specialiserede vinmagere har omhyggeligt udvalgt Shiraz- og Merlot-druerne til denne vidunderlige og kraftfyldte vin. Druerne er høstet ved optimal modenhed for at sikre en vin med masser af saft, intensitet og kraft. Silverboom er fermenteret op til en alkoholprocent på 15%. Herefter stoppes gæringen for at opnå en vin, der viser en flot balance mellem koncentration i smagen og en fin sødme i slutningen.

PRODUKTDETALJER
Reference

5727510520556

Land

Sydafrika

Alkoholprocent (% vol.)

15%

Indhold

75 cl

Område

Western Cape, Swartland

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

Shiraz, Merlot

Serveres ved

16-18 °C

Anmeldelser

Super Avisen - "HALL OF FAME" 14. maj 2015

Velegnet til

Rødt kød, krydret mad, mediumkraftige oste eller til en rigtig god burger, and.

Konservering

Indeholder sulfitter

Silverboom Speciel Reserve Shiraz-Merlot, Sydafrika Silverboom