Shiraz, Winemakers Reserve, Peter Lehmann

Vis stort billede Tilføj
Shiraz, Winemakers Reserve, Peter Lehmann

50,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Rødvinen byder på tekstur, frugt, power og fylde. Her finder du noter af chokolade og blommer og eftersmagen er lang og vedvarende, hvilket gør vinen rigtig god som madledsager.

Flere detaljer

Mere info

er meget rigtig typisk eksempel australsk rødvin på Shirazdruer fra nogle de bedste australske vinmarker. Druerne er nøje udvalgt af Lehman's kompetente vinmagere, deraf navnet "Winemakers Resrve". Shiraz-druerne er plukket aldeles fuldmodne, men ikke overmodne, for maksimal farve, tekstur og især flot, fyldig smag.

South Australia er Australiens mest produktive vindistrikt og produktionen herfra udgør ca. halvdelen af Australiens vinproduktion. Klimaet er meget varieret, lige fra de køligste kystområder til nogle af de varmeste områder og dertil meget forskellige nedbørsmængder.Vinmand Peter Lehmann var en nationalhelt, som desværre sagde et endeligt farvel den 27. juni 2013, 82 år gammel. Peter Lehmann var og er, verdensberømt for sine omfattende serier af vine i ethvert prisleje, prisvindende vine år efter år og især kendt som en legende for sin store indsats i Barossa Valley. Her reddede han i 1980'erne de mange vinbønder fra økonomisk ruin, da han trodsede sin arbejdsgivers krav om at opsige kontrakterne, ved at skabe sit eget firma. Han skabte et nyt firma med hjælp fra familie og venner og aftog nu druerne for selv at producere vinen, og allerede i 1980 stod et helt nyt vineri færdigt. Mange mener, at han således reddede vinindustrien i Barossa Valley og ikke mindst moralen hos de mange små vinavlere.

PRODUKTDETALJER
Reference

9311910103738

Land

Australien

Alkoholprocent (% vol.)

14,5%

Indhold

75 cl

Område

Barossa Valley, South Australia

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Shiraz

Serveres ved

16-18 °C

Velegnet til

Stærk krydret mad, lam, mørkt fjerkræ, grill og barbecue, nordic kitchen, indisk.

Konservering

Indeholder sulfitter

Shiraz, Winemakers Reserve, Peter Lehmann Peter Lehmann