Rosso Conero DOC Pontelungo, Italien

Vis stort billede Tilføj
Rosso Conero DOC Pontelungo, Italien

79,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Farven er dyb rubinrød. Duften er kompleks, frugtrig med noter modne bær samt florale toner. Smagen er frugtrig, medium fyldig og medium kraftig med blide tanniner. Aromatisk lang eftersmag.

Flere detaljer

Mere info
Høst foregår i september. De manuelt selekterede druerklaser presses blidt. Vinmosten macerer på druekvaset 14-16 dage for udtræk af hhv. farvestof samt duft- og smagskomponenter. Gæringen styres i temperaturregulerede ståltane. Efter Gæring og 2. gæring (malolaktisk) overføres vinen til nyt stålfad, hvor den lagrer i ca. 12 md, hvorefter den aftappes og modner på flaske min. 6 md før den frigives til salg.

Huset Piersanti er en af Marche-regionens absolut førende fortolkere af Verdicchio-druen. - Men byder naturligvis også ind med kvalitetsprodukter indenfor rødvine - i sær fra den berømte Rosso Conero DOC/DOCG. De hædres hvert år med et hav af internationale anerkendelser for deres kvalitative formåen. - Siden 1955 har Familien Piersanti dyrket vin fra markerne omkring Jesi, Conero og Piceno. I dag er det 2. generation, der driver vingården/vingårdene. - I slutningen af 90-erne investeredes der i etablering af en ny og top-tunet  cantina på 2000 kvm. - Hermed er Piersanti helt fremme på  udstyr og produktionsstyring - alt sammen for at tilsikre den optimale kvalitet.
PRODUKTDETALJER
Reference

8000586000700

Land

Italien

Alkoholprocent (% vol.)

14%

Indhold

75 cl

Område

Marche

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

85% Montepulciano og 15% Sangiovese

Serveres ved

16-18 °C

Konservering

Indeholder sulfitter

Rosso Conero DOC Pontelungo, Italien Piersanti