Pusarosso Zinfandel, Salento, Italien

Vis stort billede
Pusarosso Zinfandel, Salento, Italien

49,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
En tæt og sort rødvin fra Italien på druen Zinfandel, der er det internationale navn for Primitivo-druesorten. Duften byder på en bred vifte af sorte bær: kirsebær, brombær og sorte blommer. Smagen er fyldig med et typisk italiensk præg af krydderurter og moden frugt. Fadlagringen giver et let krydret islæt, der forstærker vinens kompleksitet. Fremragende til italienske retter med solmodne tomater og krydderurter.

Flere detaljer

Mere info
I den sydlige den af Italien finder vi Puglia og i dette område viser Zinfandel druen de bedste resultater. Druen har en tyk skal og kan dermed modstå den megen sol og varme. Klimaet er stabilt og præget af middelhavets varme. Jordbunden er vulkansk med god dræning og er den perfekte grobund for Zinfandel druen. Druen modner generelt tidligt og det er intet problem for Pusarosso at opnå modenhed, det imponerende er at få balancen mellem frugtintensiteten og syren med. Dette er flot styret i denne Zinfandel.

Om vinproduktionen:
Druerne høstes fra marker med god soleksponering. Først når druerne har den rigtige balance mellem sødme og frugtsyre høstes de. Vinificationen begynder med presning og udblødning af skallerne for at opnå den mørke røde farve samt de bløde tanniner i den endelige vin. Gæringen finder sted ved en kontrolleret temperatur for at give kølig frugt i vinen. En del af mosten lagres efter gæring på egetræsfade. Efterfølgende lagres vinen på rustfri ståltanke inden aftapningen på flaske.
PRODUKTDETALJER
Reference

5727510520150

Land

Italien

Alkoholprocent (% vol.)

13,5%

Indhold

75 cl

Område

Puglia, Salento

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Zinfandel

Serveres ved

16-18 °C

Velegnet til

Italienske retter med tomater og krydderurter.

Konservering

Indeholder sulfitter

Pusarosso Zinfandel, Salento, Italien Pusarosso