Protos, Seleccion Finca, El Grajo Viejo, Ribera Del Duero, Spanien, 2010

Vis stort billede Tilføj
Protos, Seleccion Finca, El Grajo Viejo, Ribera Del Duero, Spanien, 2010

499,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Vinen har en kirsebærrød farve med en dejlig aromatisk palet som afslører duften af moden frugt, krydderier, balsamico samt hints af mineraler. Fine elegante tanniner. En meget udtryksfuld vin med en lang og dvælende eftersmag. Tempranillo-druerne til denne vin kommer fra vingården "El Grajo Viejo" og er lagret i 18 måneder på franske egetræsfade.

Flere detaljer

Mere info

Som en hyldest til sine forbrugere, har Bodegas Protos lanceret sin mest eksklusive vin nogensinde "Protos Selección Finca El Grajo Viejo", en vin der udtrykker det hele. Mere end ti års omhyggelig arbejde var nødvendigt for at skabe deres Protos Selección. Frugt, magt, struktur, koncentration, kompleksitet og stor elegance er de egenskaber, der opsummerer den udtryksfulde karakter som vinen har.

Vinhuset har navnet "Protos", som oprinder fra det græske ord for "Første". Protos historie starter helt tilbage i 1927, hvor virksomheden blev stiftet af en gruppe lokale vinavlere. Fra starten var det et projekt for fremtiden, som over tid har vokset sig større og samtidigt opnået stor international anerkendelse. Allerede i 1930'erne opnåede Protos høj prestige, da det modtog guldmedaljen for vinhusets smagfulde rødvine på verdensudstillingen i Barcelona i 1929. Denne anerkendelse og fokus på kvalitet er nøjsomt blevet bibeholdt frem til i nutiden.

Protos stadige vækst skabte over årene mangel på plads og vinhuset begyndte derfor at udvide i vindistriktet, og med den øgede prestige og vinkvalitet fik distriktet sit eget navn: Ribera del Duero. I 1995 blev vinkælderen udvidet og senest har Protos købt en vinproducent i byen Anguix (Burgos), hvor der satses på den allernyeste teknologi for vinproduktion.

PRODUKTDETALJER
Reference

8420342062214

Land

Spanien

Alkoholprocent (% vol.)

15%

Indhold

75 cl

Område

Ribera del Duero

Årgang

2010

Druesorter

100% Tempranillo

Anmeldelser

ProWein 2013: Bedste vin

Velegnet til

Okse, kalvekød og lam, grillet kød, vildtretter samt til fisk.

Konservering

Indeholder sulfitter

Protos, Seleccion Finca, El Grajo Viejo, Ribera Del Duero, Spanien, 2010 Bodegas Protos