Protos, Roble, Ribera Del Duero, Spanien

Vis stort billede
Protos, Roble, Ribera Del Duero, Spanien

100,00 kr

2 for 120,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

En dejlig all round vin, med karakter og sjæl. 6 måneders lagring på amerikansk eg efterfulgt af 6 måneders lagring i flasken giver en fyldig vin med bouquet af røde bær og strejf af vanille.Blød og rund vin med en lang elegant eftersag.

Flere detaljer

Mere info

Vinhuset har navnet "Protos", som oprinder fra det græske ord for "Første". Protos historie starter helt tilbage i 1927, hvor virksomheden blev stiftet af en gruppe lokale vinavlere.

Fra starten var det et projekt for fremtiden, som over tid har vokset sig større og samtidigt opnået stor international anerkendelse. Allerede i 1930'erne opnåede Protos høj prestige, da det modtog guldmedaljen for vinhusets smagfulde rødvine på verdensudstillingen i Barcelona i 1929. Denne anerkendelse og fokus på kvalitet er nøjsomt blevet bibeholdt frem til i nutiden.

Protos stadige vækst skabte over årene mangel på plads og vinhuset begyndte derfor at udvide i vindistriktet, og med den øgede prestige og vinkvalitet fik distriktet sit eget navn: Ribera del Duero. I 1995 blev vinkælderen udvidet og senest har Protos købt en vinproducent i byen Anguix (Burgos), hvor der satses på den allernyeste teknologi for vinproduktion.

PRODUKTDETALJER
Reference

8420342002012

Land

Spanien

Alkoholprocent (% vol.)

14%

Indhold

75 cl

Område

Ribera del Duero

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Tempranillo

Velegnet til

Lammekød, kalvekød men kan også nydes til federe og mere krydret mad.

Konservering

Indeholder sulfitter

Protos, Roble, Ribera Del Duero, Spanien Bodegas Protos