Primo Scuro Cannonau di Sardegna DOC, Italien

Vis stort billede Tilføj
Primo Scuro Cannonau di Sardegna DOC, Italien

115,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Farve: Rubinrød Duft: Intens, frugtrig med noter af modne røde bær og viol. Smag: Elegant, tør, fyldig samt varm og vedholdende med noter af moden bærfrugt.

Flere detaljer

Mere info
Høsttidspunkt er ultimo september. Blid presning af manuelt selekterede drueklaser. Mosten opblødes på druekvaset i 8-10 dage, sammen med traditionel gæring på temperaturreguleret ståltank og herefter en malolaktisk gæring. Lagres herefter min. 6 md. i cementtank "sur li" og sluttelig 2 min. md. på flaske inden salg.

Cantina Mesa er en af Sardiniens absolut førende fortolkere af de berømte lokale druer: Carignano, Cannonau og vermentino. Senest dokumenteret ved 3 Glas i Gambero Rosso 2013 og hele 3 sølvmedaljer ved Decanter 2013. Mesa, der råder over 70 ha vinmarker, etableredes i slutningen af 90'erne af en berømt italiensk bladudgiver: Gavino Sanna. Det er således med raketfart, at vinene herfra har nået kæmpe international anerkendelse. Til at sikre sin position som en af de førende producenter på Sardinien, rådes der over en top-tunet cantina på hele 5000 kvm. Hermed er Mesa helt fremme på udstyr, produktionsstyring og lagerkapaciteter, som år efter år byder på omend endnu højere kvalitativ formåen! Mesa betyder på sardisk: spisebord, hvilket er netop symbolikken i Mesa's grundfilosofi. Enkle, men store og delikate oplevelser ved spisebordet.
PRODUKTDETALJER
Reference

8033622330370

Land

Italien

Alkoholprocent (% vol.)

14%

Indhold

75 cl

Område

Sardegna

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

Cannonau

Serveres ved

16 °C

Velegnet til

Charcuteri, stegt som grillet kød, medium modne oste.

Konservering

Indeholder sulfitter

Primo Scuro Cannonau di Sardegna DOC, Italien Cantina Mesa