Plaisir de Merle Cabernet Sauvignon, Sydafrika

Vis stort billede
Plaisir de Merle Cabernet Sauvignon, Sydafrika

179,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Flot rubinrød farve.Delikat duft af modne røde bær.Blød og fyldig smag med hint af moden frugt, mørk chokolade og solbær.En harmonisk og velafbalanceret vin med exceptionel dybde og modenhed, fin finish og lang vedvarende eftersmag. Lagret 12-16 måneder på små franske egetræsfade.

Flere detaljer

Mere info

Plaisir de Merle's historie går tilbage til 1688, hvor den unge Huguenot, Charles Marais, udvandrede fra Frankrig og slog sig ned i området Groot Drankenstein ved foden af Drakenstein bjergene i Cape Provinsen.Her grundlagde Charles vingården, der går i arv gennem flere generationer.I 1975 bliver gården købt af Stellenbosch Farmers' Winery (nyt navn distell fra 2001), som forsætter vinproduktionen.

Plaisir de Merle udgør ca. 360 ha. af de 1000 ha. som Stellenbosch Farmers' Winery ejer.Druerne bliver solgt til bl.a Nederburg.Klima og jordbund er imidlertid så fremragende, at man besluttede vingården skulle producere og markedsføre sin egen vin, med druer fra de bedste parceller.

Med et fantastisk team og penge nok i ryggen fra Distell, besluttede man sig for, at fremstille en af verdens bedste vine og lægge en af de smukkeste kældre i et af verdens absolut smukkeste områder.

PRODUKTDETALJER
Reference

6001452475105

Land

Sydafrika

Område

Groot Drakenstein, Cape provinsen.

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

86% Cabernet Sauvignon, 6% Shiraz, 6% Merlot og 2% Petit Verdot

Velegnet til

Særdeles god til vildt, rødt kød og diverse oste.

Konservering

Indeholder sulfitter

Plaisir de Merle Cabernet Sauvignon, Sydafrika Distell