Pio Cesare Langhe Nebbiolo, Italien

Vis stort billede
Pio Cesare Langhe Nebbiolo, Italien

239,00 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 1-2 hverdage

Sidste varer på lager.

Denne vin gæres i 12 dage i tempererede ståltanke med skindkontakt og lagres herefter i 30 måneder på fransk eg. 20% af vinen lagres i 225 liters fade og 80% i fade mellem 2000 og 5000 liter. Næsen på denne vin har klassiske nebbiolo aromaer som rosmarin, grand og et strejf af vanilje. Smagen er rigtig saftig og præget af kirsebær, lakrids og orientalske krydderier.

Flere detaljer

Mere info

Vingården blev grundlagt i 1881 af Pio Cesare som var blandt de første vinmagere i området til at producere og tro på det store potentiale i Barolo, Barbaresco og Barbera. Familiens konstante fokus på absolut højeste kvalitet har i den grad været med til at placere Piemonte på kortet over verdens bedste vinområder.

Pio Cesare ejer i dag over 50 hektar vinmarker, der ligger i de mest eftertragtede områder. Vinmarken "Ornato" i Barolo-regionen og vinmarken "Il Bricco" i Barberesco-området anses for at være blandt områdets absolut bedste. Vingården styres i dag af 5. generation ved Pio Cesares oldebarn Pio Boffa.

Under Pio Boffas kyndige hånd er Pio Cesare for alvor trådt ind på den internationale vinscene og har f.eks. flere gange været på Wine Spectators Top 10 over verdens bedste vine.

PRODUKTDETALJER
Reference

5710580000677

Land

Italien

Alkoholprocent (% vol.)

14%

Område

Piemonte

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Nebbiolo

Velegnet til

Grillet kød, lasagne og andre italienske kødretter.

Konservering

Indeholder sulfitter

Pio Cesare Langhe Nebbiolo, Italien Pio Cesare