Pio Cesare Barolo, Piemonte, Italien, 2011

Vis stort billede Tilføj
Pio Cesare Barolo, Piemonte, Italien, 2011

509,00 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 1-3 hverdage

Vinens næse er domineret af klassiske Barolo aromaer såsom violer, tørret kød, mentol og ren rød frugt. I smagen fornemmes en intens tanninstruktur, som er balanceret af saftig rød frugt.

Flere detaljer

Mere info

Dette er en rødvin lavet udelukkende på Nebbiolo-druer fra forskellige marker i Piemonte-området. Mosten der høstes har kontakt med drueskindet i 20 dage, og efter mosten har gæret, lagres 30% i små 225 liters fade af fransk eg og 70% lagres i store franske fade på mellem 2000 og 5000 liter. Vinen blandes først efter 3 år, hvorefter den hviler i Pio Cesares kældre indtil frigivelse.

Vingården blev grundlagt i 1881 af Pio Cesare som var blandt de første vinmagere i området til at producere og tro på det store potentiale i Barolo, Barbaresco og Barbera. Familiens konstante fokus på absolut højeste kvalitet har i den grad været med til at placere Piemonte på kortet over verdens bedste vinområder. Pio Cesare ejer i dag over 50 hektar vinmarker, der ligger i de mest eftertragtede områder. Vinmarken "Ornato" i Barolo-regionen og vinmarken "Il Bricco" i Barberesco-området anses for at være blandt områdets absolut bedste. Vingården styres i dag af 5. generation ved Pio Cesares oldebarn Pio Boffa. Under Pio Boffas kyndige hånd er Pio Cesare for alvor trådt ind på den internationale vinscene og har f.eks. flere gange været på Wine Spectators Top 10 over verdens bedste vine.

PRODUKTDETALJER
Reference

8014629010014

Land

Italien

Alkoholprocent (% vol.)

14,5%

Indhold

75 cl

Område

Piemonte

Årgang

2011

Druesorter

100% Nebbiolo

Anmeldelser

92 POINT AF PARKER

Velegnet til

Kalvekød, vildt samt intense pastaretter.

Konservering

Indeholder sulfitter

Pio Cesare Barolo, Piemonte, Italien, 2011 Pio Cesare