Pio Cesare Barbera d'Alba, Italien

Vis stort billede
Pio Cesare Barbera d'Alba, Italien

169,00 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 4-7 hverdage

Denne Barbera d'Alba er en blanding af de bedste druer fra Pio Cesares marker i Serralunga d'Alba, Sinio, Diano d'Alba og Grinzane Cavour. Temperaturstyret gæring og 15 dage med skindkontakt inden 70% af vinen lagres på store franske egetræsfade og de resterende 30% lagrer på små 225 liters fade også af fransk eg. Vinen står i glasset med en næsten blækfarvet intensitet og udsender en bouquet af tjære, violer, ribs og engelsk lakrids. På tungen er vinen koncentreret og frugtdrevet med en fornem syre, som giver en flot præcision og balance. En meget umiddelbar vin med stor drikkeglæde, som vokser markant i selskab med god mad. Det kunne f.eks. være pastaretter, grillet gris eller fjerkræ.

Flere detaljer

Mere info

Denne rødvin er af god kvalitet, da den er lavet på de bedste druer fra følgende marker: Serralunga d'Alba, Sinio, Diano d'Alba og Grinzane Cavour. Vinen gennemgår en tempereret gæring og gives 15 dage med skindkontakt. Herefter lagres 70% af vinen på store franske egetræsfade og 30% på mindre 225 liters fade.

Vingården blev grundlagt i 1881 af Pio Cesare som var blandt de første vinmagere i området til at producere og tro på det store potentiale i Barolo, Barbaresco og Barbera. Familiens konstante fokus på absolut højeste kvalitet har i den grad været med til at placere Piemonte på kortet over verdens bedste vinområder. Pio Cesare ejer i dag over 50 hektar vinmarker, der ligger i de mest eftertragtede områder. Vinmarken "Ornato" i Barolo-regionen og vinmarken "Il Bricco" i Barberesco-området anses for at være blandt områdets absolut bedste. Vingården styres i dag af 5. generation ved Pio Cesares oldebarn Pio Boffa. Under Pio Boffas kyndige hånd er Pio Cesare for alvor trådt ind på den internationale vinscene og har f.eks. flere gange været på Wine Spectators Top 10 over verdens bedste vine.

PRODUKTDETALJER
Reference

8014629080017

Land

Italien

Alkoholprocent (% vol.)

14%

Område

Piemonte

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

Barbera

Velegnet til

Pastaretter, grillet gris og fjerkræ.

Konservering

Indeholder sulfitter

Pio Cesare Barbera d'Alba, Italien Pio Cesare