Pio Cesare Barbaresco, Italien

Vis stort billede
Pio Cesare Barbaresco, Italien

499,00 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 1-2 hverdage
Denne rødvin har en flot teglstensrød farve og en næse med noter af mint, roser og citronskal. På tungen er vinen dejlig cremet med en afbalanceret syre.

Flere detaljer

Mere info
Druerne til denne klassiske barbaresco kommer fra Il Bricco og San Stefanetto markerne. Vinen gæres i tempererede ståltanke i 20 dage med skindkontakt. 30% af vinen lagres herefter på 225 liters franske fade i 30 dage og 65% lagres i samme tid på 2000 liters fade.

Vingården blev grundlagt i 1881 af Pio Cesare som var blandt de første vinmagere i området til at producere og tro på det store potentiale i Barolo, Barbaresco og Barbera. Familiens konstante fokus på absolut højeste kvalitet har i den grad været med til at placere Piemonte på kortet over verdens bedste vinområder. Pio Cesare ejer i dag over 50 hektar vinmarker, der ligger i de mest eftertragtede områder. Vinmarken "Ornato" i Barolo-regionen og vinmarken "Il Bricco" i Barberesco-området anses for at være blandt områdets absolut bedste. Vingården styres i dag af 5. generation ved Pio Cesares oldebarn Pio Boffa. Under Pio Boffas kyndige hånd er Pio Cesare for alvor trådt ind på den internationale vinscene og har f.eks. flere gange været på Wine Spectators Top 10 over verdens bedste vine.
PRODUKTDETALJER
Reference

5710580000639

Land

Italien

Alkoholprocent (% vol.)

14,5%

Område

Piemonte

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Nebbiolo

Velegnet til

Cremede pastaretter, kalvekød og faste oste.

Konservering

Indeholder sulfitter

Pio Cesare Barbaresco, Italien Pio Cesare